SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karapıçak’tan Davet…

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2014 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2014 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Karapıçak’tan Davet…
Başkan Karapıçak, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 19 Nisan Cumartesi günü Saat:20.00’de Tirebolu Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan,  İletişim Uzmanı ve Yazar Fatih Akbaba’nın da konuşmacı olarak katılacağı programa herkesi etti.
 
Başkan Karapıçak yayınladığı mesajda; "Bu güzel ve anlamlı haftada, insanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan İslam'ın, değerler üstü ve çağlar ötesi mesajını bizlere ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) kutlu doğumunun 1443. yıl dönümünü idrak ediyoruz.
 
Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açarak, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. İslam dininin inanç ve ahlak prensipleri konusunda tüm insanlığı doğru bilgilendirmek, bu konuda süregelen bazı yanlış algıları ortadan kaldırmak ve onun mesajlarını insanlara bir daha ulaştırmak için düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çok önemli bir yere sahiptir.
 
Peygamberimizin merhamet etmeye ve müsamaha göstermeye yönelik insanlığa sunduğu zengin mirastan yararlanmak ve sosyal yapımızda meydana gelen sorunların çözümünde bu değerleri harekete geçirmek gerekmektedir. Bu hareket, çocuklarımızın gözetilmesi, insanlara değer verilmesi, yaşlılara saygı gösterilmesi, hastaya, yoksula, düşküne yardım ederek, insanlık onuruna yakışır bir yaşam ortamı sağlanmasıdır.
 
Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in doğum günü dolayısıyla idrak edilen Kutlu Doğum Haftasının, ilçemizde ve tüm İslam aleminde şefkat, sevgi, hoşgörü ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını dilerken, hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ederim.
 
Bu vesile ile değerli hemşehrilerimizi Cumartesi akşamı kutlu doğum haftası nedeni ile düzenlemiş olduğumuz geceye davet ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.