SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yol Kapatılınca Çuvalları 2 Km Taşıdılar

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2013 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2013 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Yol Kapatılınca Çuvalları 2 Km Taşıdılar
Başta coğrafi şartlar, yolların bakımsızlığı ve ilgisizlik sonucu ulaşıma elverişsiz olan yolara birde köylüler tarafından çıkartılan engeller eklenince birçok insan mağduriyetin ötesinde eziyet çekiyor.
 
Bu olaya en iyi örneklerden birisi de Çatak Köyünde yaşandı. Köy sakinlerinden bir vatandaşın yağmur altında el arabası ile fındık çuvalı taşıması bu çağda bu eziyet çekilir mi denilecek türdendi.
 
Doğankent ilçesi Çatak Köyü Sakinlerinden olan bu fındık üreticisi vatandaşımız, iki ailenin kendi aralarında ki yol meselesi yüzünden kapattıkları vasıta yolu, diğer köylü vatandaşlar için eziyete dönüştü. Fındık sezonu nedeniyle el arabası ile 60 çuval fındığı 1 km mesafeye taşıyan vatandaşlar, oradan da 1 km mesafeye yuvarlayarak araç yanına indirmek zorunda kaldılar.
 
Bu duruma isyan eden Yüksel Piltan adlı vatandaş çektiği eziyeti sosyal paylaşım sitelerimde dile getirerek “yolu kapatanlar için yasal hakkim olan tazminat davası için gerekli işlemi başlatıyorum. Çektiğim eziyetin karşılığını istiyorum.” diye sitem ve şikayette bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.