SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Karahan Doğankent’te

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2014 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2014 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Vali Karahan Doğankent’te
Doğankent ilçemize gelişte Kaymakam Uğur Köroğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Karahan, ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek, Kaymakam Köroğlu’ndan ilçeyle ilgili bilgi aldı.
 
Ardından Kaymakamlık binası içinde Nüfus, Tapu, SYDV, KHGB ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerini ziyaret eden Vali Karahan, çalışanlara hayırlı mesailer diledi.
 
Belediye’yi de ziyaret eden Vali Karahan, Başkan Nazmiye Kabadayı’yla bir süre sohbet etti. Belediyenin sorunları ve çalışmaları hakkında Başkan Kabadayı’dan bilgi alan Vali Karahan, Doğankent İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Okulun bölümlerini gezen Vali Karahan, sınıflara da girerek çocuklara çeşitli sorular sorarak bilgi düzeylerini ölçtü. Doğankent Anaokulunda da incelemede bulunan Vali Karahan, çocuklarla yakından ilgilenerek sevgi gösterilerine karşılık verdi.
 
İlçe Jandarman Komutanlığı ve Emniyet Amirliğine de geçen Vali Karahan, , güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar dileyerek, ilçedeki asayiş olaylarıyla ilgili bilgi aldı.
 
HES inşaatı misafirhanesine de uğrayan Vali Karahan, yetkililerden bilgi alarak, inşaatın ÇED raporlarına uygun olarak devam etmesini istedi.
 
Toplum Sağlığı Merkezi ve Şehit Üsteğmen Mehmet Alim Aile Sağlığı Merkezini de ziyaret eden Vali Karahan, sağlık çalışanları ve hastalarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.
 
İlçede son olarak Giresun Üniversitesine bağlı Doğankent Veysi Akın Koloğlu Meslek Yüksek Okulunu ziyaret eden Vali Karahan, Yüksekokulun ilçenin gelişmesine katkı sağladığını belirterek, okulun ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
 
İle dönüşte yol üzerindeki Tirebolu’ya bağlı Sekü Ortaokulunu da ziyaret eden Vali Karahan, okulun bölümlerini gezerek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere derslerine sıkı çalışmaları tavsiyesinde bulunan Vali Karahan, okul ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.