SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toslu, İşgali Kınadı

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2014 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2014 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Toslu, İşgali Kınadı

Büyük Birlik Partisi Giresun İl Başkanı Selahattin Toslu Yazılı olarak yaptığı açıklamada; "Rusya’nın Kırım Özerk Cumhuriyetine yaptığı işgali şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz.

Rusya, kan de din kardeşlerimiz olan Oğuz Boyundan gelen Hun Tatar Türklerinin yaşadığı Kırım Özerk Cumhuriyetini işgal etmiştir.

Bu işgal ile dünyada yine savaş rüzgârları esmeye başlamıştır. Soğuk savaş sonrası ABD ve Rusya en tehlikeli krizi yaşıyor. Dünya Putin'e geri adım attıramıyor. Kırım’da Ukrayna ve Rus askerleri burun buruna geliyor. En ufak bir kıvılcım tüm bölgeyi ateşe atabilir. Bu da 3ncü dünya savaşının kıvılcımı olabilir. 

Rusya Kırım’ı işgal için meclisten tezkere aldıktan sonra  Kırım’ın Sivastopol kentindeki Ukrayna askeri üssünü ele geçirdiği kamuoyuna açıklanmıştır. İlk olarak üssün elektrik bağlantısı kesilmiştir. Ukrayna askerleri de silahlarını ve tanklarını üssün giriş kapısına yönlendirdiği açıklanmıştır. Rus ve Ukrayna askerleri bazı noktalarda burun buruna beklemeye başlamışlardır. 6 bin Rus askerinin bulunduğu bölgede, Rusya’nın en büyük donanmasının bulunduğu Sivastopol Limanı'ndaki gemiler de takviye edilip ve anlaşmalarla belirlenmiş sınırlardan dışarı çıktıkları görülmektedir.

Vatan ve din, namus savunmasında şehit düşen tüm Türk kardeşlerimizin aziz ruhlarına siz saygı değer Müslüman Türk kardeşlerimizden, Müslüman Türk kardeşlerimizin ruhuna FATİHA okumanızı bekliyoruz.

Bütün Müslümanlar Kardeştir. Nerede bir Türk kardeşimizin burnu kanar ise bizim burada içimiz yanar.

 HABER ve FOTOĞRAF : Mustafa KONAR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.