SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözün Üstadı, Yazar Hayati İnanç Doğankent’e Geliyor!

Doğankent Belediye Başkanlığı tarafından “Gençlik Haftası Buluşmaları” adı altında düzenlenecek etkinlikte Yazar Hayati İnanç’ın söyleşisine yer verilecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2022 23:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2022 23:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Sözün Üstadı, Yazar Hayati İnanç Doğankent’e Geliyor!

Doğankent Belediye Başkanlığı tarafından “Gençlik Haftası Buluşmaları” adı altında düzenlenecek etkinlikte, Belediye Başkanı Rüşan Özden'in davetlisi olarak Yazar Hayati İnanç’ın söyleşisine yer verilecek.

Belediye Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda; “Belediye Başkanlığımız tarafından organize edilen ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, ilçemizde misafir edeceğimiz Sevgili Hayati İnanç hocamızın 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü Kapalı Halısahada ki hoş sohbetine tüm halkımız davetlidir” denildi.

Doğankent İlçe Merkezinde bulunan kapalı halı sahada 11 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00’da söyleşi yapacak olan İnanç, 2 Kasım 2021 tarihinde, Giresun Valiliği’nin davetlisi olarak Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yaptığı “Hayata Şiirden Bakmak” başlıklı söyleşisi büyük beğeniyle takip edilmişti.

Yazdığı kitaplar, yaptığı programlar ve söyleşilerle sevilerek takip edilen sözün üstadı Yazar Hayati İnanç, İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu olup, Avukatlığın yanı sıra yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk da yaptı.

Hayat tarzı olarak “En değerli iş insana yatırım” inancından hareketle klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşırken, TRT’de “Can Veren Pervaneler” programını hazırlayıp sunan İnanç’ın aynı isimli 6 kitaptan oluşan bir seti bulunmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.