SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serkan Cihan, Giresun Times'de

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2013 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2013 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Serkan Cihan, Giresun Times'de
Giresun Times Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Deniz OTURAK Haberi şöyle;

Taşsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Giresun Doğankent Federasyonu Başkanı ve Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Cihan ile Giresun üzerine söyleşi yaptık. Serkan Cihan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GİRESUN FEDERASYONU GİRESUN’UN GELECEĞİNİ ÇİZİYOR

Bugün Giresun Federasyonunu Afrika’nın en ucra köşesinde ki kabileler tanıyor, Amerika’da ki Kızılderililer tanıyor, Irak’ta ki insanlar Giresun Federasyonunu tanıyor. Giresun’da ki yardıma muhtaç insanlar Giresun Federasyonunu tanıyor. Giresun valiliği, Giresun Belediyesi , Giresunspor Giresun Federasyonunu tanıyor ve en önemlisi Giresunlular muhattap olarak alıyorken çok daha başka muhattap aramaya gerek yok bence.

FESHANE GÜNLERİ HERKES İÇİN BİR FIRSAT

Giresun Federasyonun en büyük ve en kapsamlı çalışması Feshane Günleri. Feshane Günlerini birçok il yapıyor ama en iyisini Giresunlular yapıyor. Bütün illerin yaptığı ile Giresun Federasyonunun yaptığını karşılaştırırsak bunun en kapsamlısını, en yoğun katılımlısını ve en güzel yapılanı Giresun Federasyonunun yaptığıdır. Şunu söyleyebiliyorlar: Giresun Federasyonunu, Feshane Federsyonu oldu. Bizde diyoruz onlara arkadaş biz oraya 15 ilçenin Belediye Başkanını getirmişiz, Kaymakamını getirmişiz, Giresun’un en önemli insanlarını getirmişiz, bürokrasiyi getirmişiz, Giresunlu İş Adamlarımızı getirmişiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gelmiş, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gelmiş. Paneller, Eğlenceler yapılmış. Giresunlu halkımız orada hoş zaman geçirmiş alış-verişini yapmış. Her türlü imkan sunulmuş sana sen bunu fırsata çevirsene. Ben Feshane Giresun Günlerini fırsata dönüştürmesini biliyorum. Sen bunu fırsata dönüştürmesini bilmiyorsan Giresun Federasyonu ne yapsın daha.

BAZILARI ŞAŞIRMIŞ PROJE YOK DİYOR

Giresun Federasyonunun projeleri yok diyenleri ise şaşkınlıkla dinliyorum , Giresun Kültür Merkezi projesi belkide mevcut illerdeki en büyük ve profesyonel bir çalışmadır.İlk arsamızı aldık ve alınması gereken iki arsa daha var , Giresunlulardan hemşerilerimizden destek bekliyoruz , bu arsalarda alındığında inşaat kısmına gireceğiz ve içerisinde her türlü etkinliğin yapılabileceği Giresunu ve Giresunluları temsilen bize yakışan bir Kültür Merkezi inşa edeceğiz..

TEŞKİLATLANMADA SIKINTILARIMIZ VAR

Giresun Federasyonumuz da teşkilatlanma ile ilgili sıkıntı var. Bunu düzeltmeye çalışıyoruz. Giresun’un söyle bir sıkıntısı var.

KALIPLAŞMIŞ DERNEKLER VAR

Bu dernekler Giresunlular Derneği adı altında bireysel hareket ediyorlar ve bundan bir rant elde ediyor kazancı var. Tabelesını indiremiyorsun oradan adamın. Burda güç bende diyor. Giresun’un falan ilçesinin derneği başkanı diyor ki siyasetçilerimize Giresun’u burada ben temsil ediyorum. İstanbul’da Giresun Dernekçiliği yapıyorsun hangi ilçede kaç tane Giresunlu var söyleyemiyorsun. Hatta İstanbul’da kaç ilçe var onu bile bilmiyorsun.

YENİ DERNEKÇİLİK SİSTEMİ KURUYORUZ

Dernekçilik ile ilgili yeni bir sistem kuruyoruz. Her ilçede örgütlenmemiz lazım. Toplantıda Başkanımız Hasan Turan’a bir şema sundum. İlçelerdeki kalıplaşmış derneklere bağlı olmadan Giresun Federasyonuna Bağlı ilçe başkanlığı oluşturmamız gerektiği aynı parti yönetimleri gibi olması gerektiğini söyledim. Bu çalışmayı Giresun’a Borçluyuz diye düşünüyorum. Ve ben kendi adıma bu borcu ödeyeceğim.

http://giresuntimes.com/giresun-federasyonu-giresunun-gelecegini-ciziyor/#

Haberi Gönderen : Serkan CİHAN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.