SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden, Yeşil Yolu Sıkı Takipte!

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2016 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2016 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Özden, Yeşil Yolu Sıkı Takipte!

Başkan Özden geçtiğimiz günlerde Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Bilgin’i ziyaret ederek DOKAP Projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunarak, Doğankent ve yaylalarını da yakından ilgilendiren “Yeşil Yol Projesi” olarak bilinen çalışmalar hakkında bilgi almıştı.

Doğankent yaylalarını birbirine ve Yeşil Yola bağlayacak olan bu projeyi sıkı takip eden Başkan Özden, işi şansa bırakmıyor.

Yeşil Yol Projesi hakkında son gelişmeleri öğrenmek ve ilave taleplerde bulunmak için beraberindeki bir heyetle birlikte DOKAP Kalkınma İdaresi Başkan Ekrem Yüce’yi ziyaret eden Başkan Özden, yeni revize taleplerini Başkan Yüce’ye gösterdi.

DOKAP Başkanı Yüce’de plan üzerinde gösterilen noktaların ve faydalanacak olan yaylaların turizme kazandırılması için Başkan Özden’in taleplerinin revize plan içerisine alınması hususunda gerekli çalışmaların başlatılması için proje koordinatörlerine talimat verdi.

Proje koordinatörleri ile birlikte harita üzerinde kısa bir çalışma yapan Başkan Özden ve beraberindekiler daha sonra DOKAP Başkanı Ekrem Yüce’nin davetlisi olarak öğle yemeğine geçtiler.

Gittiği her kurumdan bir şeyler almadan dönmeyen başarılı İlçe Başkanı Özden, bu defa da müjdeli haberlerle döndü.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Özden “DOKAP Başkanımız Sayın Ekrem Yüce ile Doğankentli dostlarımızla birlikte yemekli toplantıda bir araya geldik. Daha önce Yeşil Yol ağına aldırdığımız Gavraz vadisi yayla yolumuzun Harmancık mevkiinden itibaren Kazikbeli arasını da revizyon kapsamına aldırdık. Bizlere son derece ilgi alaka gösteren, ekibiyle birlikte talebimize hemen değerlendiren DOKAP Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Özden’in DOKAP Kalkınma İdaresi Başkan Ekrem Yüce’yi ziyaretine Doğankent İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil, Ordu-Giresun Havalimanı VİP Amiri Yakub Alim ve Giresun Valiliği Basın Şefi Ömer Tekin de eşlik etti.


 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.