SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdür Yılmaz’a Taziye Ziyareti

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2014 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2014 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Müdür Yılmaz’a Taziye Ziyareti
Yaklaşık biray önce babası eski Giresun İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Saffet Yılmaz’ı kaybeden Doğankent Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü Çiğdem Yılmaz’ı ziyaret ederek baş sağlığında bulunan; Piraziz Yazı İşleri Müdürü Adil Bilgiç, Yağlıdere Yazı İşleri Müdürü Halil Ocak, Espiye Yazı İşleri Müdürü Hikmet Domaç ve Espiye İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Gödek ile Bulancak Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü çalışanlarından Büro Memur-Sen Bulancak Temsilcisi Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Ali Yıldırım, meslektaşlarının acısını paylaştı.

Giresun’da 1987-1992 yılları arasında İl Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunan ve 73 yaşında vefat eden Dr. Mustafa Saffet Yılmaz için 06 Kasım 2014 Perşembe günü Giresun Valiliği önünde tören düzenlendi. Aynı gün İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Espiye ilçesi Demircili Köyünde Aile Kabristanlığında toprağa verilen Yılmaz’ın cenaze törenine; İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Gökhan Ordu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanları, merhumun ailesi, geçmişte birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları, daire amirleri, valilik çalışanları, yakınları ve sevenleri katıldı.
 
MERHUM DR. M. SAFFET YILMAZ’IN ÖZ GEÇMİŞİ:

Merhum Dr. Mustafa Saffet Yılmaz 01.07.1941 yılında Giresun’un Görele İlçesinde doğmuştur. 1975 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Merhum Dr. Mustafa Saffet Yılmaz, aynı yıl Giresun İli Keşap İlçe Sağlık Ocağı’nda tabip olarak göreve başlamıştır. 1987 yılında asaleten Giresun İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Mustafa Saffet Yılmaz, bu görevini 1992 yılına kadar sürdürmüştür.

1997 yılında Gümüşhane İli Merkez 3 nolu Sağlık Ocağı’na atanan Dr. Mustafa Saffet Yılmaz, 1998 yılında Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü görevinde de bulunmuştur. Merhum Dr. Mustafa Saffet Yılmaz, 1999 yılında kendi isteği ile emekliye ayrılmıştır.

Evli ve 3 çocuk babası olan Merhum Dr. Mustafa Saffet Yılmaz, 05 Kasım 2014 tarihinde vefat etmiştir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.