SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP li Belediyeden Cenaze Hizmetleri

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
MHP li Belediyeden Cenaze Hizmetleri
Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’in göreve başladıktan sonra ilçedeki eksiklikleri tespit ederek uygulamaya koyduğu hizmetlerden biri de cenaze hizmetleri ile ilgili çalışmalar oldu.

Doğankent ilçe merkezi ve köylerinde cenaze hizmetlerinin görülmesinde yaşanan sıkıntı ve aksaklıkların giderilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında ilk önce belediye tarafından alınan “Taziye Çadırı” ile önemli bir eksiklik giderilirken şimdi de belediyenin atıl durumdaki yarım otobüsü “Morglu Cenaze Yıkama Aracı” olarak yeniden dizayn edilerek hizmete sunuldu.

Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin yaptığı açıklamada “Belediyemiz cenaze hizmetleri kapsamında; bölgemizin yağışlı olması nedeniyle önemli bir ihtiyaç olan taziye çadırımız halkımızın kullanımına daha önceden hazır hale getirmiştik.

Yine belediyemiz hizmet araçlarından, yıllardır hizmette olan ‘Yarım Otobüs’ İlçemiz için daha önemli bir ihtiyaç haline gelen ‘Morglu Cenaze Yıkama Aracı'na’ çevirme işlemlerinde 20 Şubat tarihi itibariyle hizmet vermeye başlamıştır.

Vatandaşlarımız ihtiyaç halinde Belediye Başkanlığımıza başvuru yaparak bu hizmetten yararlanabilirler.” dedi.

Vatandaşlar da belediyenin bu hizmetlerinden son derece memnuniyet duyduklarını dile getirerek “eskiden cenazelerimizin cami şadırvanlarında bile yıkandığı zamanlar oldu. Şimdi bu hizmet çok iyi düşünülmüş bir hizmet. Aynı zamanda taziye çadırı da yağmurlu ve güneşli havalarda büyük bir ihtiyaçtı, Belediye Başkanımıza bu hizmetleri sunduğu için ayrıca teşekkür ediyoruz.” Memnuniyetlerini dile getirdiler.
 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.