SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’den Gazi Gündoğdu’ya Selam Var

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Mardin’den Gazi Gündoğdu’ya Selam Var
Türk Kamu-sen ile Türk Eğitim-Sen Mardin Şubesi tarafından organize edilen ve vatandaşlarında Türk Bayrakları ile katıldığı yürüyüş Türk Kamu-Sen Mardin Şubesi önünde başlayarak 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkına kadar devam etti.

Önce ülkemiz için canlarına feda eden tüm şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu akabinde de bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşı okunurken daha sonra şehitler için hep bir ağızdan Fatiha okundu.

Yapılan yürüyüşün ardından konuşan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Mardin Şube Temsilcisi Bahattin Biçer, Çanakkale Zaferinin bağımsızlığı her şeyden üstün tutan, topraklarını her türlü güce karşı canı pahasına koruyan Türk askerinin, Türk milletinin, yokluğa rağmen, yoksulluğa rağmen tek yürek olarak cephede kahramanca çarpışmasının en anlamlı ödülü olduğunu söyledi.

Biçer, konuşmasının sonunda Nusaybin ilçesine bağlı Koruköy Mahallesi’nde yapılan operasyonlar sırasında çıkan çatışmada yaralanan Özel Hareket Polisi ve Tim sorumlusu Yavuz Gündoğdu’ya şifa dileyen Biçer, kendi sosyal paylaşım sitesi üzerinden gönderdiği mesajda “Yavuz Gündoğdu Abi bizim kahramanlarımız sizlersiniz senin ve davan için canımız dahil her şeye varız” ifadelerini kullandı.

GAZİ YAVUZ GÜNDOĞDU”DAN SELAM VAR

Ankara’da Bilkent Fizik Tedavi Merkezi’nde tedavi gören Gazi Gündoğdu da kendine ait sosyal paylaşım sitesi üzerinden gönderdiği mesajda “Allah hepinizden razı olsun. Ben Ankara’da Bilkent Fizik Tedavi Merkezindeyim. Dualarınızla iyileşiyorum çok şükür. Beni arayıp soran, dua eden herkesten Allah razı olsun. Her yere ve herkese selam ve dua gönderiyorum. Allaha emanetsiniz. Vatan uğruna Gazilik nasip oldu çok şükür. Dualarınızı esirgemeyin. Herkesten Allah razı olsun canlar” diyerek moralinin gayet yerinde olduğunu gösterdi.






 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.