SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Ayvat, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2017 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2017 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kaymakam Ayvat, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
 Göreve başladıktan sonra ilçenin sorunlarının çözümü ve hizmetlerin aksatılmadan devamı için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kaymakam Ayvat, ilçenin Çatak Köyü’nde bazı program ve incelemelerin yanı sıra köyde ikamet eden Şehit ailesini evinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Kaymakam Ayvat, 21 Temmuz 2002 yılında Mardin’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen ve İstanbul ilinde defnedilen 1982 doğumlu Jandarma Onbaşı Ali Topar’ın babası İsmail Toparı, Çatak Köyündeki evinde ziyaret ederek uzun süre sohbet etti. Şehit Babası İsmail Topar, kendilerine gösterilen önem ve alakadan dolayı son derece memnun kaldıklarını dile getirerek Kaymakam Ayvat’a teşekkür etti.

Vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin emaneti olan geride bıraktığı ailelerinin devlet olarak her zaman yanında olacaklarını ifade eden Kaymakam Ayvat “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin bizlerdeki yeri farklıdır. Devlet olarak her zaman, her şartlarda onların yanında olacağız, onların sorunlarının çözümü, ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında imkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak, memnuniyetlerini sağlamaya çalışmak bizlerin görevidir. Bu görev bilinci içerisinde şehit ailelerimizi ve gazilerimizi evlerinde ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.