SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kabadayı Bunu da Yaptı !

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2013 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2013 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Kabadayı Bunu da Yaptı !
Doğankent Belediye Başkanlığı’na bağlı görevlileri tarafından Özürlü Yunus Günay'ın Kayabaşı yaylasındaki çevirgesi, herhangi bir gerekçe gösterilmeden, Mera Komisyonu veya Belediye Encümen Kararı olmadan ve ilgilisine herhangi bir yazılı tebligat yapılmadan alelacele olarak Belediye personelleri tarafından yıkıldı.

ÖZÜRLÜ YUNUS GÜL VE ERDOĞAN'A SESLENDİ.

Özürlü Günay; Benim kayabaşı yaylasındaki çevirgem bana hiç bir tebliğ yapılmadan keyfi en Belediye personelleri tarafında yıkıldı. Benim Çevirgemin kime ne zararı var, ben ne yapacağın yıkılan kazıklarımı dahi toplayacak fiziki durumum yok. Başbakan bizlere sahip çıkarken Doğankent Belediyesi hukuksuz bir şekilde benim gibi özürlülere eziyet yapması çok zoruma gidiyor.
 
Doğankent Belediyesinin bugüne kadar yaptığı birçok hukuk dışı uygulaması karşısında, kimse bir şey yapamadı.  Şimdi bizim gibi savunmasız insanlarla uğraşmaya başladılar.

Benim Süttaşı Mahallemdeki evime sakat aracımla gitmeye yol yapılmasını beklerken, Kayabaşı yaylasındaki çevirgemin yıkıldı haberi geldi.

Kimsesizlerin kimsesi Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'a buradan sesleniyorum bu gariban Yunus'un  sesini duyun.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.