SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki Genç Müdürün Karla İmtihanı!

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İki Genç Müdürün Karla İmtihanı!
Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı köy ve mahalle yollarında Doğankent Kaymakamı Mustafa Ayvat’ın talimatı ve bizzat takibi ile kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ederken, kar yağışının etkili olması çalışmalarda aksamalara neden oluyor.

Kaymakam Ayvat’ın talimatı ile ilçede hasta, yaşlı, yardıma muhtaç kimselerin mağdur olmaması için ilgili birim müdürleri harekete geçerken, ağır kış şartlarına rağmen Kaymakamlık tarafından her türlü engeli aşarak, zor durumda kalan vatandaşlara yardım eli uzatılmakta.

Kaymakam Ayvat’ın bu çalışmaları sırasında en büyük yardımcıları, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Murat Dede ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Süleyman Öztürk olurken, bu iki genç müdür mesailerinin tamamını köy ve mahallelerde zor durumda kalan vatandaşların yardımına koşmakla geçiriyor.

İlçede etkili olan kar yağışı nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşların cenaze hizmetlerinin yerine getirilmesinin yanı sıra hastaların da imdadına koşan kaymakamlık ekipleri, anjiyo olduktan sonra taburcu edilen ve evine gitmek üzere yola çıkan ilçenin Çatak Köyü sakinlerinden İsmail Bayram ve eşinin yoğun kar yağışı nedeniyle evine gidememesi üzerine harekete geçerek hasta vatandaş ve eşini Çatak Köyündeki evine ulaştırdı.

Vakıf Müdürü Süleyman Öztürk ve ulaştırma görevlisi Şerafettin (Coşkun) Kabadayı oldukça meşakkatli bir yolculuktan sonra 60-70 cm karda köye ulaşırken, köy halkı tarafından bu davranışları takdirle karşılandı. Öztürk ve ekibi köyde hastalanan ve yollar kapalı olduğu için doktora gidemeyen Emriye Kahveci adlı kadını da araçlarına alarak zor şartlar altında ilçe merkezine indirerek tedavisinin başlanmasını sağladı.

Kar yağışının etkili olduğu ilçede Kaymakam Ayvat’ın talimatı ve bizzat desteği ile köylerde yaşayan insanların mağduriyetinin önlenmesi için ağır kış şartlarına rağmen gençliklerinin verdiği enerji ile gece-gündüz mesai mevhumu gözetmeden, çalışan KHGB Müdürü ve İlçe SYDV Müdürü, başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.








 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.