SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Gürpınar Bu Kez Ağlattı

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2016 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2016 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İbrahim Gürpınar Bu Kez Ağlattı
1971 yılında Tirebolu Aslancık Köyü'nün Çubukdağ Mahallesinde dünyaya gelen İbrahim Gülpınar küçük yaştan beri kemençeye merak salmıştı yöre sanatçılarından bu sanatı öğrenmişti.
 
"Köroğlunun BMC'si" ile bir anda adını bölgede duyuran Gülpınar yaptığı komik şarkılar ve atma türküleri ile yöre insanının ve Türkiye’nin yüzünü güldürmüştü.
 
Kafama Göre, Bizim Ömer (Almancı), Köroğlunun bmc’si (Single), Mösyö Kadir, Adam Sevdalandımı, Bu Hoca Bizim Hoca, Kalıbımı Basarım, Neremi-Sen Tombul Ben Tombul gibi albümlere imza atan Gürpınar Kanal D de yayınlanan Beyaz Show'da yaptığı kemençe şovu ile de sanatına olan hâkimiyetini  göstermiş ve "Kemençeyi Konuşturan Adam" olarak anılmaya başlamıştı.

"Facebook" ve yeni yayınladığı "Sivas kangalı" şarkıları sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kıran Gülpınar 13 Ocak'ta kalp krizi geçirmişti. Evinde dinlenen sanatçı 27 Oak Çarşamba günü rahatsızlanarak tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım servisine kaldırıldı. Buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Gülpınar akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Gülpınar'ın naaşı 29 Ocak 2016 Cuma günü cenaze namazının ardından doğduğu Aslancık köyünde toprağa verilmek üzere yaşadığı Gebze'den yola çıktı.

Ölüm haberi fenomen olduğu sosyal medyadan anında yayılan Gürpınar, bu kez hayranlarını ağlattı.
 
Abdullah Öner Meral
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.