SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Heyelanlı Yol Tehlike Saçıyor

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2017 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2017 19:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Heyelanlı Yol Tehlike Saçıyor
Doğankent ilçesi Yeşiltepe Mahallesi ile Oyraca Köyü grup yolunda 2 Şubat Perşembe günü kaya düşmesi sonucu kapanan yolda herhangi bir temizleme çalışması yapılmaması vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu.

Doğankent Belediyesi mücavir alanları içerisinde Yeşiltepe Mahallesi’nin Çiğ Mevkiinde meydana gelen heyelan sonucu vasıta yolunun tamamen araç ve yaya trafiğine kapanırken, olayın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen yolda herhangi bir çalışma yapılmaması, yolun ulaşıma kapanması kadar, can ve mal güvenliği açısından da tehdit oluşturmaya başladı.

Yeşiltepe Mahallesi ve Oyraca Köyü sakinlerinin araç ve yaya yolu olarak kullandıkları yolun ulaşıma kapanması vatandaşlara güç anlar yaşatırken, Belediye tarafından heyelanlı sahada herhangi bir çalışma başlatılmamış olması yöre halkı tarafından şikayet konusu olmaya başladı.

Oyraca Köyü sakinlerinden Kazım Kurnaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla “Yeşil Tepe ve Oyraca Köyü Yolumuz Subat’ın 2 sinden beri kapalı, yolumuzun biran önce açılmasını istiyoruz” diyerek yetkililerden yardım istedi.

Heyelanlı sahanın Belediye sorumluluk alanında bulunması nedeniyle, belediye tarafından henüz bir çalışma başlatılmamışken, alınan bilgilere göre Belediye’nin herhangi bir kurum veya kuruluştan yardım da talep etmemesi nedeniyle yolun ulaşıma kapalı kalmasına neden olduğu ileri sürüldü.

Doğankent ilçesine inen vatandaşların, heyelanlı sahadan kontrolsüz ve tehlikeli bir şekilde kayaların arasından ve üzerinden evlerine gidip, gelmeleri can ve mal güvenliği tehdidi oluşturmaktadır.

Vatandaşlar, Belediye’nin herhangi olumsuz bir durum yaşanmadan gerekli çalışmaları başlatmasını isteyerek yetkilileri göreve davet etti.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.