SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebze'de Giresunlular bir ilke imza attı

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
 Gebze'de Giresunlular bir ilke imza attı
Gebze Kültür Merkezinde Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB)in düzenlediği Çalıştay, düzenlenen kokteyl ile birlikte kitap ve resim sergisini gezen ziyaretçiler, protokol tarafından açılış kurdelesi kesilerek "Giresun Çalıştayı ve Paneli" başlatıldı.

Programda, araştırmacı, yazar İsmail Kahraman'ın sunumu ile hazırlanan Giresun'un tanıtımının yapıldığı slayt gösteriminden sonra, Giresun İşadamları ve Bürokratlar Derneği Başkanı Kemal Tokmak bir konuşma yaparak davetlileri selamladı. Konuşmasında“ Derneğimizin kuruluşundan 11 ay gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen düzenlediğimiz "Giresun Çalıştayı ve Paneli" ile sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu dernek yönetiminde bulunan arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz." dedi. Dernek çalışmaları hakkında önemli bilgilerde veren Başkan Kemal Tokmak, Gebze'de Giresun adına bir ilk olan çalıştayın yapılmasının çok önemli olduğunu belirterek, bunun Giresun adına farkındalık oluşturacağını söyleyerek, katılımcılara ve çalıştay hazırlıklarında emeği geçenlere teşekkür etti.

Protokolde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da birer teşekkür konuşması yaparak, Giresun İşadamı ve Bürakratlar Derneğine düzenledikleri program dolayısı ile teşekkür ettiler.

Panel bölümünde, programa katılmayanların çok şey kaçırdığı katılımcıların beğeni ile izledikleri,  Doç. Dr. Cesarettin Alaşalvar'ın fındık ve sağlık üzerindeki etkileri ile ilgili yapılan araştırmasını, Kanal28 Onursal başkanı Ayhan Akten'in Giresun'da uygulanmakta olan teşvik ve yatırım yapılabilecek iş kollarını anlatan birer sunum yaparak bilgi ve deneyimlerini aktardılar.


Sergi, panel ve sunumların yapılarak plaketlerin verildiği program sonunda, Giresun yöresine ait türkülerin sunulduğu Türk Halk Müziği Koro Ekibinin dinletisi ile sonlanan programa, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Aygün, Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı İlhan Avutman, STK Başkanları, siyasi parti temsilcileri, Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar, Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenel Odacı, Kanal 28 Koordinatörü Metin Ruşen, Giresun Dergisi İmtiyaz Sahibi Remzi Mamaşoğlu, basın mensupları, Giresunlu işadamları ve davetliler katıldı.

Kaynak: Hüseyin Şenel Odacı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.