SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DOĞANKENT’TEN İKİ TEMSİLCİ

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
DOĞANKENT’TEN İKİ TEMSİLCİ
Yoğun bir katılımın olduğu 3. olağan genel kurulda İstanbul 1. Bölgeden millet vekili seçilen Federasyon Başkanı Hasan Turan görevi Mehmet Kuğu’ya teslim eti.

Hasan Turan’a onursal başkanlık beratının verildiği kongrede Turan, 6 yıllık başkanlığı süresince yaptıkları çalışmalar ve bu çalışmaları yaparken nasıl bir tutum içinde olduklarını anlattı ve “Koloni halinde yaşamaya alıştım, beni Ankarada yalnız bırakmayın, hakkınızı helal edin” dedi.

Mehmet Kuğu da yaptığı konuşmada çıtanın çok yükseldiğinin bilincinde olduklarını ve çıtayı daha da yükseltmek için çalışıcaklarını bilirtti.

 

Genel kurula Ak parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, eski milletvekilleri Ünal Kacır ,Turhan Alçelik , Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Cağrıcı, Dereli Belediye Başkanı Zeki Senlikoğlu , Esenyurt Belediye başkan yardımcısı Abdurrahman Ada, Esenler belediye başkan yardımcısı Faruk Aydın, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, bürokratlar, iş adamları, STK başkanları, siyasi parti temsilcileri, Giresun Medya platformu Başkanı Sadi Toygar ile basın mensupları katıldı. 

Mehmet Kuğu nun tek listesi ile yapılan genel kurulda Mehmet Kuğu’nun yönetim listesi şu isimlerden oluştu.

Asil üyeler: Mehmet Kuğu, Faruk Aydın, Muhterem Memiş, Selçuk Bayram, Salim Öztürk, Zafer Tahmaz, Sebahattin Kayas, Abdullah Akgün, Fatih Aydın, Arif Dede, Temel Kahveci, Ali Alim, Ömer Yavuz, Ömer Özkaya, Ersoy Çıtlak, Tahir Şener Güneş, Yalçın Kaya Böber, Yaşar Güner, Mustafa Eren, Coşkun Çalık.

Yedek Üyeler: İbrahim Balcıoğlu, Murat Ay, İhsan Yüksel, Engin Güner, Hüseyin Kuruderi, Murat Bahat, Avni Aydın, Hüseyin Koca, Nebi Çamcı, Fahrettin Henden, Adem Bayram, Mustafa Sütçü, Özer Kahveci, Coşkun Toraman, Erdal Dalcı, İsa Dinç, Rahman Karahan, Öner Kuğu, Enes Şenlikoğlu, Mehmet Sevindik.

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Veysel Ekmen, Hüseyin Kurucu, Mustafa Aydın.
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Yaşar Parlak, Salih Kaçır, Resul Bilge.

 

DOĞANKENT’TEN İKİ TEMSİLCİ

Yeni seçilen Giresun Federasyonu’nun yönetim kuruluna Doğankent’ten İstanbul’daki bir çok kişi ve STK temsilcisi tarafından abi olarak Kabul edilen Kozköy Köyünden Ali Alim asilden ve Çatak Köyü Dernek Başkanı Rahman Karahan yedekten girdi.

Ali Alim ve Rahman Karahan İstanbul’da kurulu bulunan Doğankent STK temsilcilerinin Federasyon seçimi için önerdiği isimler arasında yer alıyordu. Bu iki temsilcinin yönetim kuruluna girmesini STK temsilcileri memnuniyetle karşıladı ve çalışmalarda temsilcilerine destek sözü verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.