SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Belediyesinde Neler Oluyor?

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2012 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2012 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Belediyesinde Neler Oluyor?
Doğankent Belediyesinin,  05.10.2012 tarihinde gerçekleştirilen Encümen toplantısında; İller Bankası’ndan Nakit Para, Proje ve Araç Alımı ile ilgili borçlandırma için yetkisi alındığı öne sürüldü.
 
İddialara göre; Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Aydın’ın, Partisinin Belediye Encümenlerine borçlanma kararına karşı çıkın demesine rağmen bazı Ak Partili ve bir MHP’li Belediye Meclis Üyesinin Doğankent Belediyesini borçlandırmak için kabul oyu vermesi ile borçlanma talebi kabul edildi.
 
İlçenin Sadaklı Mahallesinde bulunan eski Karayolları Bakım Evi’nin HES yapımı nedeniyle Doğuş Şirketi tarafından kamulaştırılması neticesinde de Doğankent Belediyesi’nin kamulaştırma bedeli olarak hatırı sayılır bir istimlak parası aldığı ve bu paralarla hangi yatırımı yaptığı belirsizliğini korurken yeniden borçlanma talebi dikkat çekti.
 
Doğankent Belediyesi ile ilgili son gelişme ise; Ak Partinin desteğini kaybeden Nazmiye Kabadayı’ya bir darbede Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden geldi. Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi tarafından Başkanı Kabadayı’ya verilen makam aracının da geri alındığı öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.