SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beykozlu Giresunlular Derneğinde İlk Aday Hayrullah Usta

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2016 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2016 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Beykozlu Giresunlular Derneğinde İlk Aday Hayrullah Usta

Adrese dayalı nüfus kayıt sisteminin 2015 verilerine göre 24.189 Giresunlunun yaşadığı Beykoz’da nüfusunu İstanbul’a taşıyanlarla birlikte 90.000 yakın Giresunlunun yaşadığı ifade ediliyor. Beykoz’un köklü  ve etkili sivil toplum örgütlerinden biri olan Beykozlu Giresunlular Derneği’nin kongreleri de gerek yerel basın gerekse Giresun basını gerekse ulusal basın tarafından yakından takip ediliyor.

Beykozlu Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş 13. olağan kongre ile ilgili Giresun Medya Platformu Genel Sekreteri, Doğankent Gazetesi İstanbul Temsilcisi A. Öner Meral’e açıklamalarda bulundu.

ÖNEMLİ BİR DERNEĞİZ

Derneğimiz uzun yıllardır devam eden Kaymakdonduran Şenliği, İftar çadırı gibi önemli etkinliklere imza atıyor. Afyon’daki Giresun Şehitliği için verdiğimiz mücadeleyi herkes biliyor. Biz bu dönemimizde kültür dernekçiliği kapsamında belgesel gösterimleri de düzenledik.  İstanbul’da Giresunluların İstanbul’da ve Beykoz’da yaptığı etkinliklerin çoğuna katılarak derneğimizi en iyi şekilde temsil etme çabasında olduk. Beykoz’da yapılan birçok sosyal sorumluluk projesinde üzerimize düşeni her zaman yaptık.

ADAY OLMAYACAĞIMI BEYAN ETMİŞTİM

Daha önce iki dönem başkanlığını yürüttüğüm derneğimize 2014 Nisanında yapılan 12. Olağan genel kurul sonucunda yeniden başkan oldum. İki yıllık görev süremizi dolduruyoruz. Başkanlık için aday olmayacağımı daha önce açıklamıştım. Beykoz yerel medyası ve Giresun medyasında bu konudaki beyanımız yayınlandı. 10 Nisan 2016 Pazar günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde 13. sünü yapacağımız olağan genel kurul ile yeni başkanımızı seçeceğiz. Bizim için önemli olan kimin başkan olduğu değil Beykozlu Giresunlulara ne şekilde hizmet verdiğidir.

HAYRULLAT USTA’DAN BAŞKA ADAY MÜRACATI OLMADI

Yönetim kurulumuz ile yaptığımız değerlendirme toplantısında yönetim içerisinden aday olmak isteyen arkadaşlarımıza adaylıkları söz konusu olursa yönetimimizi bilgilendirmelerini rica etmiştim. Şu ana kadar Yönetim Kurulu üyemiz Hayrullah Usta’nın dışında Beykozlu Giresunlular Derneği’nin başkanlığına adaylık için yönetimimize müracat eden ya da bilgi veren olmadı. Hayrullah Usta ile iki yıldır uyumlu bir çalışma içinde olduk. Seçimde kendisine başarılar diliyorum.

 

HAYRULLAH USTA KİMDİR?                    

İki dönemdir Beykozlu Giresunlular Derneği’nde Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hayrullah Usta Aslen Giresun ili, Görele ilçesi, Tekgöz köyü nüfusuna kayıtlı olup 1964 yılında Beykoz Çavuşbaşı’nda doğmuştur. Uzun yıllar Beykoz’da siyaset yapan Usta, 2009-2014 yılları arasında Beykoz Belediye Meclis Üyeliği ve Grup Başkanvekilliği yapmıştır. Ayrıca birçok sivil toplum kuruluşunun kurulmasında ve yönetiminde görev alan Hayrullah Usta Ortaokul mezunu olup evli ve iki çocuk babasıdır. Beykozlu Giresunlular Derneğinde hale hazırda Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevi devam etmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.