SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arslancık HES’te Sona Gelindi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2013 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2013 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Arslancık HES’te Sona Gelindi.
Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü, Trabzon 14.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Doğankent ilçesindeki Aslancık Hidroelektrik Santralinin iletim sistemine bağlanması amacıyla 11.09.2013 tarihinde yüksek gerilim uygulaması yapılacağın açıklayarak can ve mal güvenliği açısından çevre halkını uyardı. 
 
TEİAŞ 14.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından yöre halkının uyarılması için TV, Radyo ve diğer iletişim kanalları aracılığıyla yaptığı duruyu metni şöyle;
 
DUYURU
 
TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TRABZON 14. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜDEN BİLDİRİLMİŞTİR.
 
GİRESUN İLİDOĞANKENT İLÇE SINIRLARI İÇİNDE BULUNAN 154.000 VOLT'LUK ASLANCIK HİDROELEKTRİK SANTRALİNİN İLETİM SİSTEMİNE BAĞLANTISINI SAĞLAYACAK ASLANCIK KÖYÜNDEKİ TRAFO MERKEZİ VE SALT SAHASINA 11.09.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT SAAT 14'00'DEN İTİBAREN 154.000 VOLT'LUK GERİLİM UYGULANACAĞINDAN, DİREKLERE TIRMANILMASI, İLETKENLERE VE SALT SAHASI ÇEVRESİNE YAKLAŞILMASI CAN VE MAL GÜVENLİĞİ AÇISINDAN TEHLİKELİDİR. ÖNEMLE DUYURULUR.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.