SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKSA Doğankent’te Aksamıyor!..

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
AKSA Doğankent’te Aksamıyor!..
Giresun ilimizin de dahil olduğu, Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane illerini kapsayan elektrik dağıtım hizmetinin 30 Eylül  2010 tarihi itibarıyla Kazancı Holding A.Ş‘nin  kuruluşu  olan Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş.’ne devredilmesinden sonra bölgede ve özellikle ilimizde AKSA tarafından verilen dağıtım hizmetlerinde meydana gelen aksamalar ve yeterli altyapı yatırımının yapılmadığına yönelik şikayetlerin aksine Doğankent ilçesinde AKSA’nın son zamanlarındaki çalışmaları ve yatırımları halk arasında memnuniyetle karşılanmaya başlandı.


DOĞANKENTLİLER ÇORUH-AKSA ÇALIŞANLARINDAN MEMNUNLAR
 
Özellikle bu yıl kış şartlarının ağır geçmesine ve il genelinde elektrik kesintileri şikayetlerinin ayyuka çıkmasına rağmen Doğankent ilçesinde vatandaşlar, siyasiler ve ilçe yöneticileri sosyal paylaşım siteleri üzerinden yaptıkları paylaşımlarla, AKSA çalışanlarının verdiği hizmetlerden son derece memnun kaldıklarını ifade eden açıklamalarda bulundular.
 
Vatandaşların başta AKSA Doğankent İlçe Şefi Mustafa Çıtlak olmak üzere AKSA çalışanlarının yaptıkları başarılı çalışmalardan memnun kalmaları, AKSA bölgede aksasa bile Doğankent ilçesinde çalışmalarını aksatmadan yürütüyor esprilerine neden oldu.
 
DOĞANKENT’TE HEDEF TUTTURULMAK ÜZERE!...
 
Doğankent ÇORUH-AKSA İlçe Şefliğinin çalışmaları ve gayretleri halk arasında memnuniyetle karşılanırken, AKSA’nın ilçe genelinde yaptığı altyapı yatırımları ve iyileştirme çalışmaları da memnuniyet uyandırdı.
 
ÇORUH Elektrik Perakende Satış A.Ş.’ye bağlı AKSA Elektrik’in kendine hedef olarak koyduğu “Bölgemizdeki enerjiyi  kaliteli ve kesintisiz  olarak tüketicilere ulaştırmak için teknolojiye ve insana yapacağımız yatırımlarla,  müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefleyerek, Elektrik Piyasası Kanununda ifade edildiği gibi elektriğin yeterli, kaliteli, sürekli, düşük maliyetli ve çevreyle uyumlu bir şekilde tüketicilerin kullanımına sunarak, faaliyetlerimizi 4628 Sayılı Kanun, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun düzenlemeleri ve sözleşmelerin hükümlerine göre yürüteceğiz.” ifadelerinin Giresun il genelinde pek karşılığı olmasa bile Doğankent ilçesinde yapılan çalışmalar ve yatırımlar bu hedeflere adım adım yaklaşıldığını göstermektedir.
 
Doğankent ilçesinin; Kozköy, Oyraca, Söğütağzı ve Güvenlik Köylerinde elektrik altyapı ve iyileştirme çalışmaları büyük oranda tamamlanırken, Çatak ve Güdül Köyünde elektrik altyapılara tamamen yenilenerek, bu köylerin elektrik hatları Doğankent ilçe merkezine bağlandı.
 
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZDEN VE İL GENEL MECLİS ÜYESİ DİL’DEN YATIRIMLARA SIKI TAKİP
 
Yapılan çalışmaları yakından takip ederek sorunların büyük ölçüde çözüme kavuşturulmasında önemli bir katkıya sahip olan, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden ve İl Genel Meclis Üyesi Fatma Dil yaptıkları açıklamada, köylerin büyük bölümünün elektrik altyapı sorununun çözüme kavuşturulduğunu, önümüzdeki günlerde ilçenin Yeniköy Köyü İslam Mahallesinde altyapı çalışmaları yapılarak ilave trafo ekleneceğini, yine ilçe merkezine bağlı Yenimahalle mahallesinde mevcut hatlardaki iletkenlerin yenilenerek, Süttaşı Mahallesinin Belen, Çukurköy ve Deregözü mevkilerinde kapalı kablo usulüyle elektrik şebekelerinin tamamen yenilenerek aynı çalışmalara Yeşiltepe mahallesinde de devam edileceğini bildirdi.
 
AKSA ŞEFİ MUSTAFA ÇITLAK VE PERSONEL MÜDÜRÜ YUSUF TOPKARA’YA TEŞEKKÜR
 
İlçe Başkanı Özden’de yaptığı açıklamada; yapılan bu yatırımlarla bütün mahalle ve köylerin elektrik altyapılarının yenileneceğini, ilçede sadece Doymuş Köyü ve Çatalağaç Köyü’nün elektrik şebekelerinin geriye kaldığını bu köylerin elektrik altyapısının da bu yıl veya en geç 2017 yılı içerisinde yenilenerek ilçede elektrikle ilgili altyapı sorununun kalmayacağını belirterek  “Elektrik alt yapısı ile ilgili her konuyu Çoruh Elektrik İlçe Şefimiz Mustafa Çıtlak ile istişare ediyoruz. Mustafa Bey sorun olduğunda bizim takip etmemiz gereken çalışmaları ivedilikle bize bildiriyor. Çalışmalara ciddi katkı sağlıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Genel Müdürlük nezdinde yatırımlarımızı takip eden Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğünde Personel Müdürü olan Yusuf Topkara abimize de aynı şekilde çok teşekkür ediyorum” dedi.





 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.