SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naci Koloğlu Doğankent’te

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Naci Koloğlu Doğankent’te
 Doğankent Süttaşı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan KOLİN A.Ş. ye ait Yaşmaklı Barajına yönelik 2 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilen terörist saldırıda Adil Bülbül adlı elektrik teknisyeninin şehit edilmesinin ardından, 4 Mayıs Çarşamba gecesi de yine aynı firmaya ait Gümüşhane ile Kürtün İlçesi Üçtaş Köyü sınırları içerisinde bulunan Akköy-II HES’e su sağlayan cebri borulara yönelik sabotajda bulunulmuş ve cebri borulara ait vana sistemi patlatılmıştı.

Bölgede yaşanan hareketlilik ve silahlı saldırı olayları üzerine KOLİN Firmasının Enerji sektöründeki kendi Özel Güvenlik Hizmetlerinden sorumlu Genel Koordinatörü (Yeniçeri Özel Güvenlik) Selçuk Sarıçiçek, beraberinde Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden ile birlikte Giresun Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret ederek alınması gereken güvenlik tedbirleri hakkında bilgi vermişti.



Bu gün de KOLİN A.Ş.’ Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu, beraberinde firmanın bölge sorumluları olan Aziz Dağlı ve Aziz Erdoğan ile birlikte Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu’nu makamında ziyaret ederek, yapılacak yatırımlar ve alınacak önlemler hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Köroğlu ve Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden, Naci Koloğlu’na son dönemde şirketlerine yönelik gerçekleştirilen menfur saldırılardan dolayı geçmiş olsun dileğinde bulunarak, başsağlığı diledi.



Bölgede şirketlerinin bünyesinde çok büyük enerji yatırımı bulunan KOLİN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu’nun yöre halkının hassasiyetlerini de göz önünde bulundurarak istihdam ve önemli yatırımlar yapması gerekirken sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilçeye kayda değer katkılarda bulunması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.