SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent’te Elektrik Şebekeleri Yenileniyor

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2015 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2015 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent’te Elektrik Şebekeleri Yenileniyor
 Başkan Özden, geçtiğimiz yıl yoğun kış şartları nedeniyle ilçede uzun süreli elektrik kesintileri yaşanması nedeniyle vatandaşların sık sık mağduriyet yaşadıklarına dikkat çekerek “İlçemizin en fazla nüfusa sahip, Giresun’un da en fazla nüfusa sahip köylerinden biri olan Çatak Köyümüzde, geçtiğimiz kış mevsiminde elektrik altyapısının eski olması yüzünden uzun süreli elektrik kesintileri yaşanmış, bu olumsuzlukların her yıl sürekli yaşanması nedeniyle de görevi devraldığımızda bu konuyu önceliklerimiz arasına alarak projelendirilmesinin yapılması için çalışmalar başlatmıştık.
 
Bu kapsamda aynı güzergah üzerinde bulunan yine ilçemizin nüfus yoğunluğu olarak üçüncü büyük köyü olan Güdül Köyü’nün de aynı sıkıntılara maruz kalması nedeniyle, bu iki köyümüzün yaklaşık bin 500 civarında sürekli ikamet eden, yaz aylarında gelen gurbetçilerle birlikte 2-3 binin üzerine çıkan bir nüfusun sürekli aynı sorunlara karşılaşmaması için elektrik altyapısının yenilenmesi çalışmalarını başlatarak bugün itibariyle mutlu sona ulaşmış bulunmaktayız. Daha önce Oyraca Köyümüzün, Söğütağzı Köyümüzün elektrik altyapı şebekeleri yenilenmişti, yine ilçemizin Yeniköy Köyünde de kısmi bir yenileme söz konusu olmuştur. Çatak ve Güdül köylerimizin de elektrik altyapı şebekelerinin yenilenmesi ile 2-3 köyümüzde kısmi sıkıntılar kalmış oluyor. Onlarında projelendirilerek yenilenmesi için çalışmalara belirli bir plan dahilinde başlanması için girişimlerimiz olacaktır.
 
Emeği geçen tüm yetkililere, bilhassa bu çalışmaları yaparken bizlere her zaman destek veren, desteklerini esirgemeyen Doğankent İşletme Şefimiz Mustafa Çıtlak beye de teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.