SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ormancı Yusuf Tekin Vefat Etti

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2014 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2014 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Ormancı Yusuf Tekin Vefat Etti
Alınan bilgilere göre; bugün (26.07.2014) sabah saatlerinde Doğankent ilçesi Abadan Yaylası Ortaoba mevkiindeki evinde fenalaşan Tekin, eşi ve komşularının tüm müdahalelerine rağmen kendine gelemeyince 112 Acile haber verildi. Durumunun ciddiyeti nedeniyle komşuları tarafından acil olarak özel bir araçla en yakın sağlık kuruluşuna götürülmek üzere yola çıkartılan Tekin’e ilk tıbbi müdahaleyi Yayla yolunda 112 Acil ekipleri yaptı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Yusuf Tekin’in Doğankent Halk Sağlığı Merkezinde yapılan son kontrolde Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Doğankent Halk Sağlığı Merkezinden alınarak, Doymuş Köyündeki evine getirilen Tekin’in yarın (27.07.2014) öğle Namazını Müteakip Doğankent EÜAŞ-HES Sahasında kılınacak cenaze namazının ardından Doymuş Köyü Haytadüzü aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenldi.

Çevresinde Ormancı Yusuf olarak tanınan Yusuf Tekin’in uzun yıllar Orman teşkilatlarında Muhafaza Memuru ve Büro görevlisi olarak çalıştığı ve en son Harşıt Orman İşletme Şefliğinde çalışırken kendi isteği ile emekli olduğu belirtildi. Tekin, çalıştığı dönemlerde; Çorum, Gümüşhane ve Giresun illerinde görev yaptı.

Tekin; Türk Telekom eski Ankara Bölge Müdürü Recep Türk, İstanbul Doğankent Çevder Başkanı Ömer Türk, Mali Müşavir Yunus Türk ve Vakıf Gruba Sağlık Kurulu eski Memurlarından Ali Türk'ün eniştesi, İstanbul Doymuş Köyü Derneği eski Başkanlarından Hacı Ali Tekin'in kardeşi, Doymuş Köyü Muhtarı Cevdet Tekin ve Maliye Uzmanı Ali Bayram'ın bacanağı idi. Evli ve 4 erkek 1 kız babası olan Tekin, halen Doymuş Köyünde ikamet ediyordu.  


 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.