SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GRÜ Tıp Fakültesinin Başarısı

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2014 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2014 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
GRÜ Tıp Fakültesinin Başarısı
Bölgede ilk defa yapılan ve birçok başarılı birçok ameliyata imza atan Tıp Fakültesi hastanesinde, bu kez de tamamlayıcı tiroidektomi ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.
 
Genel Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Uğur Kesici; “ Hastanemizde Tiroid (Guatr) ameliyatları yapılmaya başlamıştır. Bu ameliyatların yapılması sırasında hastaların en önemli komplikasyonlarından biri ses kısıklığıdır. Hastanemizde bu ameliyatların yapılmasında ses kısıklığı riskini azaltmak için, sinir monitorizasyonu kullanılmaktadır. Bu sayede hem nodüler guatr hem de tiroid kanseri ameliyatları başarıyla gerçekleştirilmektedir.” diyerek GRÜ Rektörüne ve Tıp Fakültesi Dekanına hastanenin gelişimdeki ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
 
Ameliyatı gerçekleştirilen hasta Menşure Gürses ve yakınları, hastanede görev yapmakta olan hastane personeline ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
 
Ameliyatta Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanları; Prof. Dr. Alparslan Apan, Doç. Dr. Özgün Cuvaş, Yrd. Doç. Dr. Sevgi Kesici ve hemşireler yer aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.