SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burası Dere yatağı değil Karayolu!

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2014 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2014 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Burası Dere yatağı değil Karayolu!
Doğankentli yetkililer ve ilçe halkı, Karayolları ekiplerinin ilçeye doğru dürüst uğramadığını, uğrasa bile kendi yol ağlarındaki bozulan bölümleri gezmedikleri için meydana gelen olumsuzluklardan da haberleri olmuyor diye şikâyetlerini dile getirdiler.
 
Vatandaşlar, Tirebolu-Gümüşhane karayolu üzerinde bulunan Doğankent ilçesinin özellikle Doğankent merkeze yakın bölümlerinde meydana gelen heyelan ve kaya düşmelerini, tıkanan menfezlerin açılması işlerini Doğankent Belediye Başkanlığının yaptığını ileri sürdüler.
 
İddialara göre; Doğankent’in Gümüşhane çıkışında yapılan kaçak yol nedeniyle her yağmurda karayolunun gelen lığlar ile kapandığını, vatandaşların can ve mal güvenliği tehlikeye düşmesin diye Karayoluna ait menfezleri belediyenin açtığı ifade edilirken, yine aynı güzergahta taşoğcağı işletmesinin yol kenarına yığdığı hafriyat nedeniyle de yolda can güvenliğini tehlikeye düşürecek olumsuzluklar meydana geldiği belirtildi.
 
Doğankent-Gümüşhane karayolu üzerindeki Güvenlik (Doymuş) Tüneli’nin servis yolu alarak geçtiğimiz yıl ve bu yılın Temmuz aylarında bakımdan geçirilen Doymuşaltı mevkiindeki karayolları servis yolunun da son günlerde ilçede meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle bozulduğu ve karayolları ekiplerinin bu yoldaki bozulmalardan ya haberdar olmadığı veya ilgilenmediği yönünde vatandaşların yoğun tepkisi olduğu gözlemlendi.
 
Servis yolundaki bazı büzlerin girişleri kapanırken, yol boyunca akan sular ve lığların can ve mal güvenliğini tehdit ettiği belirtildi.
 
Vatandaşlar, biran önce karayolları yetkililerinin belirtilen yerlerde gerekli incelemelerin yapılarak, mevcut olumsuzlukların giderilmesini istedi.













Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.