SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özden’den Bir Başarı Daha

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2016 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2016 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Özden’den Bir Başarı Daha

Göreve geldiği günden beri başarılı çalışmalarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamayı başaran ve ilçeye getirdiği farklı siyasi bakış açısı ile sorunların çözümünde etkili olan Ak Parti İlçe Başkanı Özden, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz yıl yerel basında çıkan haberler üzerine Giresun Valiliği tarafından sorunun çözümü için Doğankent Kaymakamlığı ve Doğankent Belediye Başkanlığına gönderilen resmi yazıya istinaden ilgili kurumlarca; söz konusu yol talebinin arazi sahiplerinin rıza göstermemesi veya bölgede heyelan tehlikesi bulunması gibi değişik nedenlerle yerine getirilemeyeceği bildirilerek ancak şahsın yer göstermesi halinde yol kenarında kendisine ev yapılmasında yardımcı olacağı bildirilmişti.

Bu hususla ilgili sosyal medya üzerinden sık sık mağduriyetini dile getiren Yunis Günay’ın imdadına da Ak Parti İlçe Başkanı Rüşan Özden yetişti. Basında yer alan haberlerle ilgili doğrudan olaya müdahil olmak istemeyen Başkan Özden, sorunun talepte bulunulan kurumlar tarafından çözülemeyeceğini anlayınca devreye girerek yetkililerden bu sorunun çözümü konusunda söz aldı.



İl Özel İdaresinden yolun açılması için gerekli ekipman yardımı sözünü alan Başkan Özden, arazi sahiplerinin rızası için Süttaşı Mahallesinin genç ve başarılı Muhtarı Ekrem Günay ile biraraya gelerek arazi sahipleri ile gerekli irtibatı kurarak bu sorunun çözümü konusunda da önemli bir başarıya imza atarak, evine gidip gelirken 1 kilometreye yakın mesafeyi başkalarının sırtında kat etmek zorunda kalan Yunis Günay’ın sorununu da çözüme kavuşturmuş oldu.

Başkan Özden, Yunis Günay ve annesini ziyaret ederek müjdeli haberi verirken, yaptığı açıklamada “Bugün Cuma Namazından sonra Süttaşı Mahalle Muhtarımız Ekrem Günay ile birlikte Yunis Günay kardeşimizi evinde ziyaret ettik, annesi Zehra teyzemizin elini öpüp hayır duasını aldık. Cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah bu kardeşimizin yol sorununu çözeceğiz. İl Başkanım Sayın Hasan Ali Tütüncü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Hüseyin Taşkın gereken her şeyin yapılacağını bildirdiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.