SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunspor İstanbul Temsilciliği 29 Ekim’de Açılıyor!

Giresunspor İstanbul Temsilciliği hizmet binasının açılışının 29 Ekim tarihine yetiştirilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2022 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2022 01:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Giresunspor İstanbul Temsilciliği 29 Ekim’de Açılıyor!

Giresunspor İstanbul Temsilciliği hizmet binasının açılışının 29 Ekim tarihine yetiştirilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Giresunspor İstanbul Temsilciliği görevini üstlenen Doğankentli hemşehrimiz başarılı İş İnsanı Serkan Cihan’ın gayretleriyle temsilciliğin kurumsal bir yapıya kavuşması için önemli adımlar atılmaya devam ediliyor.

Görev aldığı andan itibaren temsilciliğin kurumsal bir yapıya kavuşturulması için çalışmalarına hızla başlayan Cihan, amatör spor kulüpleri yöneticiliği ve STK yöneticiliğinden edindiği tecrübelerini birleştirerek kısa sürede önemli gelişmelere imza atarak, başarılı bir performans sergilemeyi başardı.

ÇOK AMAÇLI TEMSİLCİLİK BİNASI AÇILACAK!

Cihan, çalışmalarına; içerisinde kütüphane, bilgisayar köşesi, temsilcilik lokali, öğrenci ders çalışma alanları ve temsilcilik odası gibi çok amaçlı bölümlerin bulunacağı Giresunspor İstanbul Temsilciliği hizmet binasına yer temininden başladı. Giresunspora gelir sağlayıcı lisanslı ürünlerin satılacağı Çotanak Storenin de aynı binada yer alması için çalışmalar başlatan Cihan, aynı binada Çotakan Kafe adı ile yöresel ürünlerin satışa sunulacağı bir mekanın da yer almasını planladıklarını açıkladı.

TEMSİLCİLİK BİNASINDA SÜREN TADİLAT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİĞİ AÇIKLANDI

Giresunspor İstanbul Temsilciliği’nin resmi hesabından yapılan açıklamada; “39 ilçe temsilciliği ile İstanbul’un genelinde ve ilk olarak Eyüpsultan ilçesindeki temsilcilik binasında Çotanak Store ve Çotanak Kafe ile Giresunspor Kulübümüze maddi manevi destek sağlamak aracıyla kurulmuş gönüllü bir birlikteliğin adıdır. Temsilcilik binamız 29 Ekim itibariyle hizmete hazır olacaktır” denildi.

EKİM AYI TOPLANTISI YAPILDI

Giresunspor İstanbul İl Temsilcisi Serkan Cihan’da yaptığı paylaşımda “Giresunspor İstanbul Temsilciliği olarak Ekim ayı toplantımızı gerçekleştirdik, toplantımıza katılanlara teşekkür ederiz .  29 Ekim itibariyle ‘Çotanakstore’ dan ‘Giresunspor’ resmî lisanslı ürünlerini satın alarak veya ‘Çotanakkafe’ den Giresun yöresel ürünlerimizden alarak, arkadaşlarınızla dostlarınızla çay kahve eşliğinde sohbetlerinizi yaparak Giresunspor’umuza destek olabilirsiniz. 1 Kasım itibariyle de misafirlerimizi temsilcilik binamızda ağırlamaya başlayacağız. İçerisinde; kütüphane, bilgisayar köşesi, temsilcilik lokali, öğrenci ders çalışma alanları ve temsilcilik odasının da bulunduğu binamızda güzel hizmetlere imza atmayı hedefliyoruz” dedi.

GİRESUNSPOR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ NEDİR, NE DEĞİLDİR?

Giresunspor İstanbul Temsilciliğinin resmi hesabından yapılan duyuru ile temsilciliğin çalışma prensipleri ve faaliyet alanları hakkında bilgi verildi.

Verilen bilgilerde şu ifadeler yer aldı; “Giresunspor İstanbul Temsilciliği tribün yapılanması veya taraftar derneği değildir.

Giresunspor İstanbul Temsilciği İstanbul Eyüpsultan’da açılacak Çotanak Store ve Çotanak Kafe işletmeleriyle Giresunspor kulübüne az da olsa kalıcı olacak şekilde gelir sağlanmasını amaçlamaktadır.

Herhangi bir kurum dernek vb organizasyonların sistemimize davet edilmesi söz konusu değildir, sistemimiz tamamen gönüllü bireylerden oluşmaktadır

Giresunspor İstanbul Temsilciği 39 ilçede 300 gönüllü esnaf belirleyip kulübün resmî hesaplarına bağış yapmalarını sağlamaya yönelik çalışmalar yapacaktır.

Giresunspor İstanbul Temsilciliği saha çalışmaları temsilcilik binasının açılmasıyla birlikte daha çok hissedilecektir.

Giresunspor İstanbul Temsilciliği gönüllü olarak kurulan sistemin adıdır, Giresunspor’un idari işleriyle ve yönetimle alakamız bulunmamaktadır.

Giresunspor İstanbul Temsilciliği kulüp başkanımız Sayın Hakan Karaahmet ile istişareyle kurulmuş ve kulüp adına mağaza kafe vb işletmelerin kurulması yetkisi alınmıştır.

İstanbulda Giresunspor adına mağaza ve kafe açmak isteyenler bizimle iletişim kurabilirler.

İsteyen herkes bizimle hareket edebilir, istemeyenler ise hareket etmez, bizim konumuz Giresunspor’a kalıcı gelir sağlamaktır.

Giresunspor kulübünün İstanbulda oynayacağı kalan 6 maçtada kendi biletlerimizi alarak tribünlerdeki yerimizi elbette alacağız.

Bu sezon önce GALATASARAY daha sonra KARAGÜMRÜK deplasmanlarında takımımızı tribünlerden destekledik ve toplamda 4 puan alan takımımızı memlekete yolcu ettik, 31 Ekimde BAŞAKŞEHİR maçı, Kasım ayında ise FENERBAHÇE maçları 2022 yılının son İSTANBUL deplasmanlarıdır, bu maçlarda misafir tribününde yerimizi alarak Giresunspor kulübümüze tribünden destek vereceğiz.

Giresunspor İstanbul Temsilciliği Çotanak Kafe ve Çotanak Store İstanbul/Eyüpsultan 29 Ekim’de hizmete açılacaktır.

Giresunspor İstanbul Temsilciliği Giresunspor sevgisinin daha fazla insana kazandırılması, Giresunspor’a maddi manevi desteğin arttırılması, içerisinde sadece Giresun’la ilgili çalışmaların yapılacağı gönüllü bir sistemin adıdır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.