SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEKİN Seçmen Ziyaretlerinde

Yazının Giriş Tarihi: 28.03.2014 15:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.03.2014 15:10
Seçimlere günler kala adaylarda seçmen ziyaretlerini sürdürüyorlar. M.H.P belediye başkan adayı Sayın Haşim Birol Tekin de il genel meclisi adayları ile birlikte bu kapsamda Çatalağaç köyünü ziyaret etti. Vatandaşlara kendisini tanıttıktan sonra Doğankent ve çevre köyleri için projelerini, yapmak istediklerini anlattı. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek seçilmesi halinde köylerimizin sorunlarını nasıl çözebileceğini anlattı. Sayın TEKİN her şeyden önce ben değil biz kavramının olması gerektiğine dikkatleri çekti.
 
Doğankent’in Giresun’da bir ilçe olarak görülmediğini, adeta kaderine terk edildiğini söyledi. Bazı sorunları çözmek için elinden geleni yapacağını dile getirdi. Doğankent’in tanınması için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Köylerimizde vatandaşların az veya çok arıcılık işleriyle uğraştığını, üç beş petekle bu işlerin olmadığını, bu peteklerin sayılarının artırılması gerektiğini ve bir geçim kaynağı haline dönüşmesi gerektiğini vurgulayan TEKİN, bu tür çalışmaların desteklenerek ve ürettikleri balları satmak için pazar oluşturularak önemli bir kısmın sorunlarının bu şekilde çözüleceğini anlattı. Sağlık sorunlarına da değinen TEKİN, elbette Doğankent’e 200 yataklı bir hastane sözü vermiyoruz. Buna zaten ihtiyaç ta yok. Ama akşam beşten sonra ambulans hizmeti hariç bir hizmet alınamadığını, en azından bir çocuğumuzun ateşi çıksa buna müdahale edecek birilerinin olmadığını anlattı.
 
Tabiî ki her köyümüzün ortak sorunu olan çöp meselesine de değinerek bu konularda da bir çalışmalarının olduğunu, çözümü için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının sözünü verdi. İlçemizde gençlerin bir araya gelerek eğlenecekleri, sohbet edecekleri, birlikte oturacakları bir yerinin olmadığını, aile olarak gezip oturabileceğimiz bir parkımızın dahi olmadığının altını çizen Sayın TEKİN bu konularla alakalı bir çalışmalarının olduğunu söyledi. Sanatsal çalışmalardan bahseden TEKİN, folklor, tiyatro, el sanatları ve spor gibi alanlarda çalışmalar yapacağını dile getirdi.
 
Köy yollarımızın kışın kapalı kalmasından, elektrik kesintilerine kadar her türlü sıkıntıların konuşulduğu sohbette son olarak Sayın TEKİN şunları söyledi; bizler köylerimizle bir bütün olmalıyız. Köylerimizin de sıkıntılarını biliyoruz. Mesela durak sıkıntıları, mesela köy halkımızın kendi ilçesine inip ürettikleri yoğurdunu, lahanasını fasulyesini satacak bir ortak pazarımızın olmamasının farkındayız ve gereken ne ise Doğankent’e yapılacaktır dedi.
 
“Kandıran değil, var eden değil, inandığınıza oy verin” diyerek sözlerini bitiren Sayın TEKİN’e bizlerde çalışmalarında başarılar diliyor ve seçilmesi halinde kendisinin anlattığı projelerin en başında takipçisinin bizzat kendim olacağımı ve her fırsatta soracağımı buradan kendisine aktarmak isterim.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.