SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçimler ve Sonrası…

Yazının Giriş Tarihi: 02.04.2014 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.04.2014 08:30

Doğankent’te yapılan seçim Haşim Birol Tekin’in zaferiyle sonuçlanmıştır. Başkanı tebrik ediyoruz. Allah yolunu açık etsin. Seçim sonu eğlenmek isteyen partililere ve sevenlerine, “yeter bu kadar eğlence, saat çok geç oldu, hastası olan var diyerek kimseyi rahatsız etmemek gerektiğini” söyleyerek başkanlığı hak ettiğini göstermiştir. Seçim öncesi yapmış olduğu esnaf ziyaretlerini seçim günü akşamı ve ertesi gün de devam ettirerek teşekkür etmiştir. Bu seçimi kendisine kazandıran alçakgönüllü duruşu, beyefendiliği ve saygın duruşu olmuştur. Yapılan yeni belediye binasıyla birlikte Doğankent’te yeni bir sayfa açılacaktır. 

 

Bu seçimin Doğankent’e ve çevre köylerine hayırlı olmasını dileriz. Artık bizlerin de belediyemizden olan isteklerimizi yavaş yavaş isteme vaktimiz gelmiştir. Öncelikle köylerde çöp sorunları ile ilgili çalışmalar yapılmalı. Bazı köy yollarımızın hala yapılamamış olması içler acısıdır. Başkanımızdan ricamız belediye başkanı olarak gerekli mercilerden gerekli destekleri istemek olacaktır. Belediyenin parası kendisine yetmiyordur elbette. Ama bizim istediğimiz belediyenin parası değildir. Bütün parasını Doğankent’te harcayan vatandaşlarımızın sorunlarının halledilmesi noktasında gerekli liderliğin yapılmasıdır. İnanıyoruz ki Sayın Tekin bu konularda gerekli çalışmaları yapacaktır. Köyüyle, yaylasıyla, mahallesiyle yepyeni bir Doğankent yaratacaktır. 

 

 Bu millete hizmet edeni bu millet beş yıl sonra yine tanıyacaktır. Sayın başkanım inşallah adın yolsuzluklarla anılmaz, inşallah hırsızlıklarla anılmaz. Beş yıl sonra senin için bu millet şunu demelidir; iyi ki Birol Tekin’i seçmişiz, hizmetleri çok olmuştur, yapamadıkları da vardır belki ama çok uğraşmıştır bu millet için. Hizmet getirmek için gecesini gündüzüne katmıştır. Şahsım adına sizi destekleyen biri olarak beş yıl sonra yine sizi desteklemek isterim. Bu beş yılda sizin hizmetlerinizi gördükçe yaptığım işten gurur duyarak gezerim her yerde. Bize bu gururu yaşatacağınızdan asla şüphemiz de yoktur.

 

 Bu seçimin Doğankent’imize hayırlı olmasını temenni ederek Sayın Başkan’a başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun…

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.