SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçime Gidilirken…

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2014 16:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.03.2014 16:09
Öyle bir noktaya gelmişiz ki insanın aklı almıyor artık bazı şeyleri. Hiç düşünmüyoruz, hiç kafa yormuyoruz. Çalışmadan, emek harcamadan kazanmayı şiar edinmişiz kendimize. Acaba Osmanlı nasıl 624 yıl ayakta kalıp dünyaya hükmetmiştir.
 
Çanakkale’de dünyaya nasıl kafa tutmuş, toprağımızda gözü olanların, kimini denize dökmüş, kimini toprağın altına gömmüşüz. Çocuklarımızı eşlerimizi yetim bırakmışız, gazi olmuşuz, şehit olmuşuz, ama elde kalan son vatan toprağımızı vermemişiz kimseye. Türk Kürt falan filan topyekûn bir mücadele içine girmişiz. Çanakkale geçilmez mührünü tüm dünyaya vurmuşuz.
 
Peki, bugün nasıl bir durumdayız. Bizi silahla, kılıçla yıkamayacaklarını, parçalayamayacaklarını anlayanlar, artık farklı mücadele yöntemleri gerçekleştirmeye başlamışlardır. Bazı sorunların çözümleri için mücadele değil müzakere etmemiz gerektiğini söylemişler ve bizde bunu uyguluyoruz. Sonuç nemi oluyor, işte hepsi gözlerimizin önünde oluyor. Irak, Suriye, Libya yerle bir. BOP kapsamında orta doğudaki ülkelerin sayısı arttırılmaya çalışılıyor.
 
“ Türk – Kürt kardeştir, ayıran kalleştir ” dedik, bizi hain, kafatasçı, faşist ilan ettiler. Ama bu zihniyetin yaptığı tam bir ayırma, ayrıştırma projesidir. Barış gelecek diye bizleri kandırarak aslında yapmaya çalıştıkları tam bir ayrıştırma projesidir.
 
“ Bu millet büyük millet, Türkü Lazı Kürdü var
Hepsinin de Türkiye isimli yurdu var
Türkiye’nin Kürt değil, bölücülük derdi var
Türk ile Kürt kardeşken, azınlık saydı bunlar
İhanetin adını açılım koydu bunlar ”
 
Bizler bu sözleri söylerken bizi yine hain, düşman ilan ettiler.
 
Çokta uzatmanın anlamı yok. Seçmenlerimize şunu belirtmek isterim ki, sandığa gittiğinizde kime oy vereceğinize iyi karar vermelisiniz. Bu ülkeyi bölmek isteyenlere mi? Demokrasi diyerek demokrasiyi ayaklar altına alanlara mı? Ben Müslümanım deyip ha bire kilise açanlara mı? Allah-Kitap-Peygamber diyerek, yolsuzluk, rüşvet, ihaleye fesat karıştıran, medyayı, televizyon kanallarını, gazeteleri devletin kurumlarını kullanarak ele geçirenlere mi?
 
BOP’ un eş başkanıyım diyenlere mi, Myanmar’da ağlayıp, Ukrayna’da Kırım Türklerine, Çin’de Uygur Türklerine, Irak’ta Türkmenlere ağlamayanlara mı, bırak ağlamayı adını bile anmayanlara mı?
 
Bizler inanıyoruz ki bu millet; paralel yapı diyerek, faiz lobileri diyerek, pensilvanya diyerek, ananas-muz diyerek, dış güçler diyerek bu millete korku salanların değil, memleket sevdalılarının, bin yıllık kardeşliği bozmak istemeyenlerin yanında olacaktır. Hakimleri savcıları kullanarak askerleri içeri atanların, daha sonrada cemaati, dış güçleri suçlayarak, onların adamları diyerek, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarıyla mücadele eden hakim ve savcıları, emniyet ve valileri tarumar ederek adalete en büyük darbeyi vuranların yanında olmayacaklarını çok iyi biliyor ve milletimize bu konuda güveniyoruz…

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.