SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başlıyor Muyuz?

Yazının Giriş Tarihi: 08.05.2022 19:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.05.2022 09:29

Doğankent adına! 

Doğankentliler adına!

Yine!

Yeniden!

Sil Baştan!

Başlıyor Muyuz?

MOBİLDEYİZ...

Doğankent Gazetesi (www.dogankentgazetesi.com) yeniden yayın hayatına başlarken birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Haber sitemiz yayına girdikten sonra, cep telefonu kullanan takipçilerimizin sitemize daha kolay ulaşabilmelerini temin amacıyla mobil uygulamamız da yayına başladı.

Android ve İOS destekleyen telefonlar için mobil uygulamamızı cep telefonlarınıza indirerek gelişmelerden herkesten önce haberdar olabilirsiniz.

Android uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için telefonunuzdan Play Store'den İOS uygulamamızı ise Apple Store'den girip bitişik olarak "DoğankentGazetesi" olarak aratıp yükleme yapmalısınız.

Yine bu sitemizi en alt bölümünde "Google Play" veya "App Store" resmine tıklayarak veya aşağıdaki linkten tıklayıp doğrudan uygulama sayfasına gidebilirsiniz.

 Android:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haberyazilimi.dogankentgazetesi

 İOS : https://apps.apple.com/tr/app/do%C4%9Fan-kent-gazetesi/id1623584589 

Yeni yayın dönemimizde; Uluslararası gelişmelere ilişkin haberlere, köşe yazıları ve makalelere, raporlara, siyasi analizlere ve akademik çalışmalara da ağırlık veren bir haber anlayışı içerisinde İOS ve Android uygulamalarıyla da okurlarımızın cep telefonları ile avucunun içeresinde olacağız.

Yine sosyal medya üzerinden;

Facebook: https://www.facebook.com/dogankentgazete 

Twitter : https://twitter.com/dogankentgazete 

İnstagram : https://www.instagram.com/dogankentgazete

YouTube :

https://www.dogankentgazetesi.com/assets/images/webtvicon.svg üzerinden de siz değerli takipçilerimizle birlikte olacağız.

Sizlerin de bu süreçte bizlerin daha fazla kitlelere ulaşabilmemiz için gerek haberlerimizin paylaşımları ile gerek sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ve paylaşımlarımıza beğeni yaparak bizlerden desteklerinizi esirgemeyeceğinize inancımız tamdır.

Bizi izlemeye devam edin!...

11 YILLIK SERÜVENİMİZ!

Doğankent Gazetesi yayın hayatına 11 yıl önce 2011 yılında başlamış olup kesintisiz olarak 9 yıl yayın hayatına devam ettikten sonra 2020 yılının sonlarına doğru yayınına geçici süreli olarak ara verdi.

2021 yılını bay geçen Doğankent Gazetesi haber sitemiz, Doğankent ilçesinin dışa açılan penceresi olarak; yeni vizyonu, misyonu ve ara yüzüyle birlikte, günümüz teknolojisinin imkanlarından da yararlanmak suretiyle Nisan ayında kaldığı yerden yayın hayatına başladı.

Yayın hayatına farklı bir ara yüz ve yeni logosu ile başlayan sitemiz, büyük çoğunluğu mobil internet kullanıcısı olan takipçilerimizi gelişmelerden daha hızlı haberdar etmek için Mobil Uygulamasını da yayına aldı.

Doğankent Gazetesi olarak; 2011 yılından bu yana, siz değerli takipçilerimize, Doğankent ve çevresinde olan olayları en doğru ve en kısa sürede vermeyi kendimize vizyon olarak belirlemiştik.

Aynı vizyon ve Doğankent’in yüksek menfaatlerinden yana olan misyonumuzla, gelişen teknolojilere ayak uydurabilmek için anlık bildirim özelliği olan Mobil Uygulamamızı geliştirdik. Uygulama içerisinde bildirim özelliği bulunduğundan, önemli gelişmelerden anında haberdar olabileceksiniz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.