SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÜYE OLMADAN BAŞKAN ADAYI OLDU

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2013 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2013 23:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
ÜYE OLMADAN BAŞKAN ADAYI OLDU

Doğankentspor’a malzeme desteği de sağlayan Doğankent, Oyraca Köyü nüfusuna kayıtlı Taşsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Serkan Cihan, facebook sayfası ve www.dogankentfederasyonu.com web adresinden Doğankentspor’un yapacağı olağanüstü kongrede yönetime talip olduğunu açıkladı. Bilindiği üzere Doğankent'te hizmet veren Cihan Petrol'de Taşşan Şirketler Grubu'nun bir girişimidir.

Serkan Cihan Doğankent Federasyonu’nun web sitesinde yaptığı açıklamada “09 /12 / 2012 tarihinde yapılan kongrede oluşan yönetimin 30 Nisan 2013 tarihinde almış olduğu Olağanüstü Kongre kararından sonra Doğankentspor Kulübü yönetimine talip olduğumu açıklamayı gurbette yaşayan Doğankentsporlu olarak ilan etmiş bulunuyorum. Bu süreçte ekibimi inşallah İstanbul , Bursa ve Doğankent olarak 3 ayrı ekipten oluşturmayı ve gurbetle Doğankent arasında bir köprü vazifesi kurmayı hedefliyorum. Buradan vaadlerimi sıralamak istemiyorum , bu sürecin bir yarış şeklinde geçmesini de istemiyorum, benim amacım Doğankentsporun tek liste ile yönetimini alıp başarılarla dolu olan geçmişimizi geleceğe taşımak ve başarılara başarı katmak olacaktır. Bana bu fırsatı veren mevcut yönetimimize ve bugüne kadar Doğankentsporun oluşmasına vesile olan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Kongre ile ilgili tek şartımız bellidir, biz ayrımcılık yapmak ya da gruplaşma oluşması için değil aksine tek bir listeyle bu işi üstlenmek istiyoruz. Dolayısıyla bu süreçte karşımda aday olursa talebimiz geçersiz olacaktır.” dedi.

Doğankentspor yönetim kurulu olağanüstü genel kurula gitme kararı ile ilgili yaptığı basın açıklamasında kulübe üye olan 73 kişinin listesini de yayınladı. Yayınlanan bu listede Serkan Cihan’ın Doğankentspor kulübünün resmi üyesi olmadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul’da yaşayan Doğankentlilerin, kurduğu derneklerin bir çatı altında toplanarak federasyon olması yönünde çalışmalar yapılmış ve dernek ve köy temsilcilerinin katıldığı toplantıda federasyon kurulması yönünde karar alınmıştı. Federasyon resmi statüsünü kazanana kadar Serkan Cihan geçici başkanlığa getirilmişti.

Bu çalışmaların neticesinde gerekli altyapının sağlanamaması ve yeterli desteğin olmaması nedeniyle yasal olarak federasyon kurulamamasına karşın Serkan Cihan, Doğankent Federasyonu Başkanı statüsü ile Doğankent’i resmi olarak temsil ediyormuş gibi birçok organizasyonda ön saflarda yer aldı.

Serkan Cihan’ın 3 yıldır Feshane Giresun Günleri’nde Doğankent standı için Federasyon adına yaptığı kişisel emeği ve çalışmaları elbette yabana atılamaz. Gerek maddi gerekse manevi olarak burada yaptığı çalışmalar için kendisine teşekkür etmek gerekir. Ancak resmiyeti olmayan bir statüyü kullanması, gelinen noktada kendini Doğankentlileri İstanbul’da temsil eden resmi bir sivil toplum kuruluşunun temsilcisi gibi göstermesi yadırganırken şimdi de resmi üyesi olmadan Doğankentspor’a başkan adayı olduğunu açıklaması Doğankentlilerin kafasında soru işaretlerine neden olmuştur.

Yapılacak Olağanüstü Genel Kurulun Doğankentspor için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Genel kurul tarihi ve üye listesi açıklanmışken yeni üye kaydının yapılması ve bu üyelerin seçime girip giremeyeceği konusunda yasal zeminin uygun olup olmadığının iyi araştırılması gerektiğinin altını çizmekte yarar görüyoruz. Dolayısıyla bu genel kurulun kulübü zora sokacak olumsuzluklara neden olmamasını ve bu işlerin resmi ve ciddiyet gerektiren işler olduğunun taraflarca da bilinmesini arzu ediyoruz.

Haber : A.Öner MERAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.