SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Attar’dan Doğankentspor’a Destek

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2013 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2013 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Rektör Attar’dan Doğankentspor’a Destek
Bugün saat 14.30’da Giresun il merkezindeki Rektörlük Binasındaki makamında Rektör Attar’ı ziyaret eden Doğankentspor Kulüp Başkanı Yusuf Özden ve Kulübün basın sözcüsü Ömer Tekin, Rektör Attar’a Doğankentspor kulübünün renklerini taşıyan 28 numaralı üzerinde “Aygün Attar” yazılı mavi-beyaz formayı hediye olarak verdiler.
 

 
Kulüp Başkanı Özden, Doğankentspor Kulübü ile ilgili olarak Rektör Attar’a bilgi aktararak “Kulüp olarak amatör kümede farklı bir etkinlik ve farklı bir bakış açısıyla faaliyetlerimizi kamuoyuna aktarmak ve amatör kulüplere dikkat çekmek için kulüp yönetim olarak önce Doğankent ilçesindeki üst protokolü ziyaret ederek çalışmalarımızı aktardık. Daha sonra il protokolünü ziyaret ederek takımımızın çalışmalarını aktarmaya çalıştık. Bu vesile ile sizleri de ziyaret etmek istedik. Yoğun çalışma temponuz içerisinde bizlere ayırdığınız zaman için sizlere ayrıca teşekkür ederiz ve başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.” İfadelerini kullandı.  
 

 
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Rektör Attar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerinin göreve geldiği günden itibaren Giresun’un ve Giresunlunun hizmetinde gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek “Biz sadece Akademik alandaki çalışmalarımızla değil, Giresun’un gelişmesine ve tanıtımına katkı sağlayacak her türlü organizasyonda Üniversitemizin imkanlarını Giresunluların hizmetine sunmaya hazır olduğumuzu söylüyoruz. Bu bağlamda ilimizde sporun gelişmesi, sağlıklı beyinlerle birlikte sağlıklı ve başarılı sporcuların yetişmesi içinde katkı sunmaya gayret ediyoruz. 17 Şubat Pazar günü Üniversitemiz Konservatuarı’nın katkılarıyla Giresunspor yararına destek gecesi düzenleniyor. Böyle bir katkıyı Doğankentspor’a da verebiliriz. Bunun için gerekli çalışmalara başlayarak Üniversite olarak bizimde desteğimizle Doğankentspor’a maddi ve manevi katkıda bulunmaya hazırız.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.