SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meireles ceza ile ilgili konuştu!

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2012 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2012 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com


Meireles ceza ile ilgili konuştu!

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Raul Meireles, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray'a karşı oynanan karşılaşmada hakeme tükürdüğü, hakaret ettiği ve eliyle 'gay' işareti yaptığı gerekçesiyle 11 maçlık 'tarihi' bir ceza aldı.

Sporx'te yer alan habere göre, Portekizli yıldız Meireles, cezaya dair ilginç yanıtlar verdi. Doğruyu bulmak ve ortaya çıkarmak için savaşacağını söyleyen Meireles; "Sanık oldum ve yapmadığım bir şeyden ötürü cezalandırıldım. Hakem raporuna ona tükürdüğümü yazdı, ona elim ve söylediklerimde homoseksüel işaretleri yapmışım. Bunların hiçbiri doğru değil. Onun yüzüne asla tükürmedim. Ben yüze tükürmenin, fiziksel bir şiddetten daha iğrenç bir hareket olduğunu düşünüyorum." dedi.

"EŞCİNSEL OLAN BİRİNE BÖYLE BİR ŞEY YAPMAM"

Görüntülerden hakeme tükürdüğünü çıkarmanın imkansız olduğunu söyleyen Meireles; "Çünkü, böyle bir şey yapmadım. Ayrıca, ona 'eşcinselsin' diyen el hareketleri yapmışım. Halbuki, ben ona korktuğunu söyleyen el hareketleri yaptım. Bunun global bir hareket olduğunu düşündüm. Ben eşcinsel olan birine böyle bir şey yapmam, çünkü çok iyi biliyorum ki böyle bir tercih yapmış biri cesur davranıyordur. Homoseksüel olurken cesur olmanınz gerekir çünkü gay arkadaşlarım var." ifadelerini kullandı.

"AYRIMCI DAVRANIŞLARDA BULUNMAM"

Kendisininde farklı bir tarz belirlediğini ve ayrımcı hareketler yapmasının mantıksız olduğunu söyleyen Meireles; "Benim bir çok dövmem ve farklı bir saç stilim var, ayrımcı davranışlarda asla bulunmam. Benim insanlara ayrımcı davranışlarda bulunduğum için cezalandırılmam çok saçma." diyerek masum olduğunu söyledi.

Hakem Halis Özkahya'nın raporunda yazdığı 'hakaret' içinse; "Bilmediği bir dilde hakaret etmişim. Bence hakem Portekizce bilmiyor ve ben onunla tamamen İngilizce konuştum. Ben ilk sarı kartımı gördüğümde onunla İngilizce konuştum ve İngilizce cavap aldım." şeklinde konuştu.

"SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM"

Portekizli orta saha oyuncusu, avukatıyla birlikte her türlü yola başvuracağını ve gerçeği ortaya çıkaracağını dile getirerek, "Ben insanları yapmadıkları şeylerden ötürü suçlamam. Maç oldukça şiddetliydi, hatta Türk liginin en sert maçlarından biriydi ve oldukça agresif başlamıştı. Ben de uygunsuz davradım demek ki. Neden cezalandırıldığımla ilgili bir fikrim var ama bu yaptıklarımdan ötürü değil. Ben de gösterdikleri suçlamaları kabul etmiyorum." ifadelerini kullandı.

"İMAJIMI KARALAMAK İSTİYORLAR"

Hakem Halis Özkahya'nın kendisinin imajını karalamak istediğini ifade eden Meireles, "Hakem benim imajımı karalamak istiyor. Onun raporuna bu yalanları neden yazdığını anlamıyorum. Gerçeğin ortaya çıkması için son gücüme kadar savaşacağım. Bu yalanlara katlanmayacağım. Hakem bu yazdığı ağır raporla, yalnızca futbolcu olarak değil bir insan olarak da benim imajımı karalıyor. Adalet ortaya çıkana kadar savaşacağım." diyerek sözlerine son verdi.



Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/meireles-ceza-ile-ilgili-konustu-/fenerbahce/detay/1644866/default.htm



Etiketler: Fenerbahçe , PFDK , , Halis Özkahya , , Galatasaray , futbolcu , spor , Spor Toto Süper Lig , Saç , Tarz , diyerek , İngilizce , halbuki , yapmam , Raul Meireles , Meireles , Galatasaray'a , Fenerbahçe'nin
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.