SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkinci Amatörde Doğankent Fırtınası

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2015 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2015 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
İkinci Amatörde Doğankent Fırtınası
Giresun 2.Amatör Futbol Ligi 2014-2015 Sezonunun 22 Şubat’ta başlayan ilk haftasını Bay geçiren Doğankentspor, ligin ikinci haftasında 1 Mart Pazar günü kendi sahasında Darıköyspor’u 5-0 mağlup ederek lige hızlı bir başlangıç yaptı.

Bu hafta sonu 8 Mart Pazar günü Eynesil İlçe Stadında karşılaştığı Çanakçı temsilcisi Kuşdilispor ile karşılaşan Doğankentspor, karşılaşmanın ilk yarısını 6-0 önde kapattı. Kuşdilispor ikinci devre sahaya çıkmayınca Doğankentspor büyük bir yakalama fırsatından olurken ligin üçüncü haftasında bir maç eksiğine rağmen 6 puanla ligin zirvesine oturdu.

Doğankentspor’un gollerini 2,25 ve 33 üncü dakikalarda Ethemcan Özden, 10 ve 30 uncu dakikalarda Mustafa Dikmen ile 35 inci dakikada Erol Köse attı.



Doğankentspor’u 3 maçta iki galibiyet bir mağlubiyet alan Ören Belediyesi aynı puanla takip ederken bir maç eksikle Ören Belediyesini ligin ilk haftası 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Batlamaspor üçüncü sırada yer aldı.



Lige başlamadan önce olağanüstü genel kurula giderek yönetim değişikliğine giden Doğankentspor’da takımı yine diğer yönetimlerle birlikte kesintili olarak çalışan Ali Uğur Sarı yönetiyor.


Bu sezon lige önemli transferle başlayan Doğankenspor’da 2012-2013 sezonunda 1.Amatör Kümede mücadele ederken Kurucu Başkan Yusuf Özden’in başkanlığı döneminde ligde kötü bir performans çizdiği sıralarda takıma Trabzon’dan transfer edilen Erol ve Miraç gibi futbolcuların, 2013-2014 sezonunda ligin ilk yarısında kadroya alınmaması ve ikinci yarı durumun kötü gitmesi üzerine tekrar takıma çağrılması ve Teknik Sorumlu olarakta takımın başına tekrar Ali Uğur Sarı’nın getirilmesi ile takım kendini toparlamasına rağmen son maçta aldığı mağlubiyet ile 1. Amatör Kümeye veda etmişti.



Doğankentspor kulübü 8 Şubat Pazar günü yaptığı olağanüstü Genel Kurul sonucunda Kulüp Başkanlığına İşadamı Serkan Cihan’ı getirmiş ve Cihan’da ilk icraat olarak Takamın Teknik Sorumlusu olarak Ali Uğur Sarı ile anlaşmış ve yine takıma önemli katkıları olan Erol ve Miraç gibi oyuncuların yanı sıra takıma 3-4 tane daha Trabzon’lu futbolcu transfer ederek lige hızlı bir başlangıç yapılmasına zemin hazırlamış oldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.