SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halısaha Doğankentspor’a Verildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2013 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2013 00:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Halısaha Doğankentspor’a Verildi.
 Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı ve Doğankentspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut (Fatih) Şahin arasında 10 Eylül 2013 tarihinde imzalanan protokol gereği Halı Saha’nın masrafları Doğankentspor Kulübüne ait olmak üzere işletme hakkı protokol tarihinden geçerli olmak üzere 1 Yıllığına Doğankentspor Kulübüne devredilirken, belediyeye ait otobüste bedelsiz olarak Doğankentspor’a verildi.

Bu Protokol ile Doğankentspor önemli bir gelir kaynağına sahip olurken aynı zamanda futbolcularında rahat antrenman ve takım çalışması yapabileceği bir tesis olarak kulübe hizmet vermesi bekleniyor.  

İki taraf arasında imza altına alınan protokol şöyle;

PROTOKOL
A-) Taraflar

1-Doğankent Belediye Başkanlığı

2-Doğankent Spor Kulübü Derneği

B-) Protokolün Amacı

Doğankent Belediye Başkanlığına ait olan Halı Sahanın 02/08/2013 tarihli 34 karar numaralı Belediye Meclisi gündeminde alınan karar ile Doğankentspor ’a maddi destek amaçlı olarak protokol tarihinden itibaren geçerli olmak şartıyla ücretsiz olarak 1 (Bir) yıl süre ile Doğankentspor Kulübüne devredilmesi.

C-) Yükümlülükler

1-Halı Saha’ya ait elektrik giderleri, 1 (Bir) yıl süre ile Doğankentspor Kulübü tarafından karşılanacaktır.

2-Halı Saha elektrik giderleri Doğankentspor Kulübü tarafından ödenmediği takdirde Belediye Başkanlığımız tarafından elektriği kestirilecektir.

3-Halı Sahanın bütün tamir, bakım, onarım, temizlik ve malzeme giderleri Doğankentspor Kulübü tarafından karşılanacaktır.

4-Protokol süresi bittikten sonra Halı Sahaya ait tüm malzemeler, teslim edildiği gibi Belediye Başkanlığımızın yetkilileri tarafından teslim alınacaktır.

5-Halı Saha maç ücreti hususunda Doğankentspor Kulübünün Belediye Başkanlığımıza ücret arttırma konusunda yazılı başvuru yaparak, Belediye Başkanlığımızın uygun görmesi halinde söz konusu ücret artırımı gerçekleştirilecektir.

6-Bu protokol taraflar arasında imzalandıktan sonra Belediye Başkanlığımız tarafından düzenlenecek olan HALISAHA TESLİM TESELLÜM tutanağı imzalandıktan sonra geçerli olacaktır.

7-02/08/2013 tarihli 34 numaralı Belediye Meclisi  kararı ile Doğankent Belediye Başkalığına ait toplu taşıma aracı, protokol tarihinden itibaren geçerli olmak şartı ile Doğankentspor kulübüne bila bedel hibe edilmiştir. Söz konusu aracın protokol tarihinden itibaren tüm hukuki ve resmi hakları ile olabilecek her türlü bakım, onarım ve kullanımı Doğankentspor kulübü tüzel kişiliğine aittir.

8-Bu protokolün yükümlülükleri  8 maddeden ibarettir.

İş bu protokol tarafımızdan tanzim edilmiştir.10/09/2013

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.