SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlerde Şampiyon Doğankentspor

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Gençlerde Şampiyon Doğankentspor
 Kulübün kurulduğu ilk günden itibaren Ömer Ünlü’nün koordinatörlüğünde, Teknik Sorumlu Mehmet Alim’in çalıştırdığı takımlarla başarılı sonuçlara imza atan Doğankent Spor Kulübü, başarılarını perçinleyerek devam ettiriyor.

Serkan Cihan’ın Kulüp Başkanlığında A Takım iki sezonda iki şampiyonluk yaşayarak önce 1.Amatör Kümeye bu sezon da Süper Amatör Kümeye çıkma başarısı gösterirken, bu sezon kulübü temsil eden genç takımlarda önemli bir performans sergileyerek, her branşta kulübü en iyi şekilde temsil etme başarısı gösterdiler.

Giresun da sahası toprak olan tek ilçe Doğankent kalırken, toprak sahadan her sezon 1-2 şampiyon takım çıkarma başarısı gösteren Doğankentspor Kulübü, taraflı tarafsız her kesmin takdirini kazanmayı başardı.

Kulübün bu sezon Giresun Amatör Küme liglerinde yer alan takımlarının başarı grafiği Yönetim Kurulu Üyesi Futbol Şubesi Sorumlusu Ömer Ünlü’yü memnun ederken, Ünlü yaptığı açıklamada “A takımımız şampiyon olarak süper amatöre çıktı. Genç Takım (U19) takımımız namağlup sezonun bitmesine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. U 15 takımımız derece yapamadı. U 14 takımımız yarı final oynadı. U 13 takımımız averajla ligi üçüncü bitirdi. Bu başarıda emeği geçen başta başkanımız Yönetim Kurulu Başkanımız Serkan Cihan olmak üzere, yönetici arkadaşlarıma, hocalarımıza ve futbolcularımıza sonsuz teşekkürler” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.