SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor Ulusal Basında

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2012 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2012 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor Ulusal Basında
Haberin sitemizde yer almasının akabinde birçok ulusal ajans temsilcisi ve yerel basın muhabiri Başkan Özden’i arayarak konu hakkında bilgi aldı.
 
 
Cihan Haber Ajansı tarafından servis edilen ve birçok büyük yayın kuruluşunun internet haber sitelerinde ve gazetelerde yer alan haber, Pape Sow’un Fenerbahçe’nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow’un yakın akrabası olduğunu iddia etmesiyle daha da ilgi çekici hale geldi.
 
Son olarak bölgesel ağırlıklı Ulusal Yayın yapan Ordu Altaş TV’de bugün Spor Haberlerine Canlı Yayın Konuğu olarak telefonla bağlanan Başkan Özden, Transfer haberiyle ilgili soruları cevaplandırdı.
 
ALTAŞ TV’ye telefonla bağlanan Başkan Özden’e sorulan sorulardan bir tanesi de Pape Sow ile nasıl tanıştıkları konusunda oldu. Özden, “Pape Sow’la bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştım, kendisinin Senegalli olduğunu ve Fenerbahçeli Moussa Sow’unda akrabası olduğunu söylediklerinde, Doğankentspor’da futbol oynama teklifinde bulundum. Şartların elvermesi halinde oynayabileceğini bildirmesi üzerine bunu yasal olarak nasıl sağlayacağımız konusunda araştırmalara başladık. Konu ile ilgili gelişmeler önümüzdeki günlerde netlik kazanacak” dedi.
 
Giresun spor kamu oyunda ve Doğankentspor cephesinde bu haber geniş yankı uyandırırken, neticede bu transfer gerçekleşmese bile kulübün tanınması ve tanıtılması yönünde büyük katkısı olduğu bir gerçek olarak kabul edildi.   







Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.