SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor’dan, Ak Parti İl Başkanına Ziyaret.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2013 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2013 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor’dan, Ak Parti İl Başkanına Ziyaret.
Giresun 1.Amatör Küme ’de mücadele eden Doğankentspor Derneği Spor Kulübü Yönetim Kurulu, yönetime tekrar seçilmeleri ve amatör kümeye farklı bir bakış açısı getirmek, örnek olmak için gerçekleştirdikleri ziyaretleri kapsamında, Ak Parti İl Başkanı Av.Sabri Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, kendisine Doğankentspor Kulübü’nün mavi-beyaz renkli, 28 numaralı, adının yazılı olduğu bir formayı hediye olarak verdiler.
 
Başkanı Yusuf Özden, beraberinde Kulüp Sekreteri Rasim Ünlü ve Kulübün Basın Sözcüsü Ömer Tekin ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Başkan Öztürk’e kendilerine ve spora gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, Doğankent Semt Sahası’nın sentetik çim yapılması için yardımcı olmalarını talep etti.
 
Başkan Öztürk’te Giresun’da sporun gelişmesi için her zaman hizmete hazır olduklarını, bunun içinde sporun altyapılarından biri olan futbol sahalarının spora daha uygun hale getirilmesi için iktidara geldikleri günden beri yatırımlara devam ettiklerini belirterek, “İl ve ilçelerimizde uygun yer temin edilebilen alanlarda futbol sahaları yaptırdık ve birçoğunun da sentetik çim saha haline gelmesini sağladık. Birkaç ilçelerimizde sentetik çim bulunmamaktadır. Bunlardan biride Doğankent ilçemiz, buraya da bu yıl içerisinde sentetik çim saha yaptırmak için gerekli girişimlerimiz oldu. Bu yılki yatırım programına alınan listelere bakacağız. Bir şekilde Doğankent ilçemize çim saha yaptırmanın yolunu bulacağız.” İfadelerini kullandı.
 
Doğankent İlçesine sentetik çim saha yapılması için geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Yusuf Tekin’i arayarak gerekli girişimlerde bulunduğunu ifade eden Başkan Öztürk, ziyaret sırasında aynı konunun gündeme gelmesi üzerine Bakan Yardımcısı Tekin’i tekrar arayarak son gelişmeler hakkında bilgi aldı. Konunun takipçisi olacaklarını aktaran Öztürk, önümüzdeki günlerde listelerin açıklanması ile konu netlik kazanacaktır ancak biz bir şekilde Doğankent ilçesine sentetik çim saha yapılmasını sağlayacağız.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.