SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor’da Yakupoğlu Dönemi!...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor’da Yakupoğlu Dönemi!...
Doğankent Spor Kulübü’nün yönetim zafiyeti ve birçok yöneticinin takımdan bi haber tutumları yüzünden, yönetim adına tüm yükü üzerinde taşıyan Hakkı Katırcıoğlu ve Ömer Ünlü gibi isimler, bu şekilde takımın yoluna devam edemeyeceğini dile getirerek yönetim değişikliği istemesi sonucu Doğankent Spor’da yeni dönem başlamış oldu.

Alınan bilgilere göre; mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Cihan’ın her ne kadar sağlık sorunlarını ileri sürse de asıl sorunun ekonomik sorunlar olduğu, Cihan’ın hesapsız harcamaları ve karşılanamaz vaatleri yüzünden kulübün dar boğaza girdiği, bu nedenle ekonomik olarak diğer Doğankentspor destekçilerinin de destek vermemeye başlaması nedeniyle kulübün geçen sezon zor günler yaşadığı, ligden çekilerek bir alt kümeye düşürüldüğü, bu sezon da başka takıma transfer edilen iki futbolcudan alınan transfer parası ile lige son anda katılma kararı alındığını öğrenildi.
Başkan Cihan’ın takıma maddi veya manevi hiçbir katkısının olmaması üzerine bu sezon takımın formalarının bile başkalarına rica-minnet yaptırıldığını iddia eden yönetimde ki bazı isimler, “bu işin bu şekilde uzun süre gidemeyeceğini bildiğimiz için Cihan’sız bir yönetimle yolumuza devam etme kararı aldık” ifadelerini kullandı.

Kulübün sahipsiz ve sorumsuz bir yönetimden kurtarılması için eski yöneticiler tarafından yapılan, mevcut yönetimin istifa ederek olağanüstü genel kurula gitmesi ve başka istekli çıkmaması halinde kendilerinin kulübe sahip çıkacak açıklamalarına bir karşılık verilmemesi, sadece olağanüstü kongre kararı alınarak yapılan açıklamalarda “talipli olan olmasa eski yönetim olarak göreve devam edeceğiz” açıklamaları ile farklı algılar oluşturulmaya çalışılması üzerine, eski yöneticiler tekrar bir açıklama yaparak, “bizim yönetime talip olmamızı gerektirecek-istifa-şartları oluşmadığından, mevcut yönetimin devam edip-etmeyeceği gibi bir iradenin de net olarak ortaya koyulmaması nedeniyle, yine başka kesimlerce de liste oluşturma çabaları bulunduğu için biz bu genel kurulda yönetim için liste sunmayacağız” açıklamaları gündeme getirilmişti.

Eski yöneticilerin ısrarla yönetimin Doğankent ağırlıklı olmasından yana tavır takınmaları, böyle bir oluşumu destekleyeceklerini beyan etmeleri, Doğankent’te ikamet eden üyeleri cesaretlendirdiği ileri sürülürken, yine eski yöneticilerin genel kurula gitmeyerek takımın deplasman maçına giderek, “kulüp bir şekilde sahibini bulur, biz takımın yanında yer alıyoruz” mesajı verdikleri dillendiriliyor.

Takımın da bu mesajı iyi okuyarak, sadece üç eski yöneticilerinin seyirci olarak maçlarını izlediği karşılaşmayı üç golle taçlandırarak, eski ve yeni yönetime anlamlı bir mesaj verdiği ima edildi.

Giresun Etbaşoğlu Semt Sahasında saat 11.00 de oynanan maçın hemen akabinde saat 14.00 de yapılan genel kurulda da takıma verilen bu destekle farklı bir oluşumun ortaya çıktığı ve mevcut yönetimden bazı isimlerin sürekli sağlık sorunlarını ileri sürmesine rağmen hem de hala başkanlık hesapları peşinde koşan Serkan Cihan ve ekibine rest çekilerek, kendi listelerini genel kurula sunduğu öğrenildi.

Mevcut yönetimden dört ismin yer aldığı yeni yönetimde başkanlığa, Mehmet Yakupoğlu getirildi. Mete Alim, Hakkı Katırcıoğlu, İbrahim Ünlü ve Ömer Ünlü gibi isimler yeni yönetimde de yer alırken, Cihan’ın a takımındaki bazı isimlere listede yer verilmedi. Cihan’ın ısrarla kendi başkanlığında oluşturulacak yeni yönetimde görmek istediği isimlere yer verilmezken, Cihan’ın teklifini reddederek kendi listelerini genel kurula sunan yönetim kurulu üyeleri, yeni oluşturulan yönetim kuruluna kendi isimleri dışında; Selim Patan, Atilla Turfan, İdris Özden ve Emrullan Alim gibi isimlere listelerinde yer verdi.

Doğankent Spor’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Başkan Mehmet Yakupoğlu,

Üyeler; Ömer Ünlü, Hakkı Katırcıoğlu, İbrahim Ünlü, Selim Patan, Atilla Turfan, Mete Alim, İdris Özden ve Emrullah Alim.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.