SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankentspor’a Moral Desteği!...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankentspor’a Moral Desteği!...
 İki sezondur ligde zor günler geçiren Doğankent Spor’a 29 Ekim Pazar günü saat 11.00 de oynanan deplasman maçında eski yöneticilerden moral desteği geldi.

Doğankentspor’un sahasının bakımda olması nedeniyle Giresun Merkez Etbaşoğlu Semt Sahasında oynanan Çavuşoğlu Ülper- Doğankentspor karşılaşmasını tribünlerden izleyen Kurucu Başkan Yusuf Özden, eski yöneticilerden Rasim Ünlü ve Ömer Tekin, takımlarını en zor günlerinde yalnız bırakmayarak, adeta takıma moral kaynağı oldu.

Kulüp yönetiminin ne olacağı ile ilgili belirsizlik ve sahipsizlik nedeniyle lige konsantre olamadan başlayan, son iki maçını kaybederek lige kötü bir başlangıç yapan Doğankent Spor’u bu hafta sonu deplasmanda oynana maçta, teknik ekip ve oyuncular dışında tribünlerden sadece 3 kişi izledi.

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklama ile kulübün sahipsiz bırakılmayacağını, yönetim ile ilgili belirsizliğin ortadan kalkması ve kimsenin talip olmaması halinde takıma ve kulübe sahip çıkacaklarını ifade eden Kulübün Kurucu Başkanı Yusuf Özden ve eski yöneticilerden Rasim Ünlü ile Ömer Tekin’in zor günlerinde kimsenin sahip çıkmadığı takımın deplasman maçına gelerek, oyunculara “Yalnız değilsiniz” mesajı verdi.

Umutsuz ve moralsiz olarak geldikleri Çavuşoğlu Ülper deplasmanında, eski yöneticilerden Yusuf Özden ve Rasim Ünlü’yü tribünde gören futbolcular geçmiş günlere dönmenin sinyallerini vererek ilk yarıyı 1-1’lik skorla tamamlama başarısı gösterdi.

İkinci yarının başlarında bocalamaya başlayan takım, tribünlere eski yöneticilerden Ömer Tekin’in de geldiğini görünce adeta geçmişteki başarılı günlerine dönerek “sahada ve bu ligde artık bizde varız” sinyalini vermeye başladılar.

Birçoğu Yusuf Özden ve ekibinin zamanında top koşturan futbolculardan oluşan Doğankent Spor, ikinci yarının ortalarından itibaren var güçlerini sergileyerek sahadan 3-1 lik galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi.

Takımın saha galibiyetinin yanında, her platformda “biz iyi gün dostu değiliz, bu takımın en zor günlerinde yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” mesajı veren eski yöneticilerden Yusuf Özden, Rasim Ünlü ve Ömer Tekin’in aynı gün öğleden sonra Doğankent Spor’da yönetim değişikliği için gidilen Olağanüstü kongrede yeni ve genç yöneticilerin yolunu açmak için aday olmayacaklarını beyan etmelerine rağmen, takıma saha kenarından verdikleri destek, genel kurulun seyrini de değiştirdi.

Mevcut yönetimin bazı revizelerle göreve devam etme arayışları bir sonuç getirmeyince, eski yöneticilerin de saha kenarında takıma destek verdiklerini gören Doğankent ilçesinde ikamet eden Doğankent Spor Kulübü üyeleri, kendi aralarında yeni bir liste oluşturarak “yerinden yönetim için biz varız” diyerek iki sezondur yönetim boşluğu yaşayan kulübe sahip çıktılar.

Bu sonuçlarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle büyük bir coşku yaşanan ilçede takımın galibiyeti ve çok isabetli bir liste ile yeni bir yönetimin oluşturulması, Doğankent Spor için gelecek günlerin daha aydınlık olacağı işaretlerini verdi.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan eski Doğankentspor yöneticilerinden Ömer Tekin “Bugün bizzat izlediğim oyuncular ve yönetime seçilen yeni arkadaşlara baktığımda, bu güne kadar her platformda dile getirdiğim ve gönülden arzu ettiğim oluşumun ışıklarını gördüm. Tamamen kendi yüreği ile oynayan, forma aşkı ile oynayan oyunculardan oluşan bir takımı ve ‘ilçe ilçeden yönetilir’ denilebilecek bir ekibin yönetime gelmesini görmek beni ziyadesi ile memnun etmiştir. Biz bu takıma ve oluşuma, kendi öz kaynaklarına ve değerlerine göre hareket ettikleri sürece har zaman azami desteğimizi vereceğiz. Gelecek için umutluyum” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.