SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Şölene Hazırlanıyor!..

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Şölene Hazırlanıyor!..
 Teknik Sorumlu Mehmet Alim yönetimindeki Doğankentspor Genç Takımı 2016-2017 Futbol Sezonunda fırtına gibi girdiği Gençler Birinci Amatör Kümede geride kalan 19 maç sonucunda topladığı 46 puanla ligde son haftaya lider olarak girme başarısı gösterdi.

Kurulduğu günden beri başarılı sonuçlara imza atarak, katıldığı her gurupta aldığı ikinciliklerle gönüllere taht kuran Doğankentspor Genç Takımı, ligi şampiyonlukla bitirerek bu başarısını perçinlemek istiyor.

Doğankent ilçesinde sokaklar ve ilçe stadı büyük boy Doğankentspor Bayrakları ile süslenirken, Doğankentspor Kulübü; yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve taraftarı ile ilçeyi şölen yerine çevirmek istiyor. Tüm hazırlıkların yapıldığı ilçede maç saati sabırsızlıkla bekleniyor.



Oynadığı 19 maçta 15 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Doğankent Genç Takımı attığı 90 gole karşılık kalesinde 28 gol gördü.

Aynı puana sahip en yakın takipçisi Sanayispor Genç Takımının da oynadığı maç, galibiyet, beraberlik sayısı ile yediği gol sayısı Doğankentspor Genç Takımı ile eşit iken, Doğankentspor’un attığı gol sayısı 90 iken Sanayispor’un attığı gol sayısı 74 de kaldı. Aynı puana sahip rakibinden 16 gol fazlası bulunan Doğankentspor Genç Takımı, evinde 2-2 berabere kaldığı rakibini deplasmanda 1-0 yenme başarısı göstererek ikili averajda da avantajlı durumda geçmiş bulunuyor.

Gençler Birinci Amatör Kümede maç başı 4,7 gol ortalaması ile de en iyi takım olma özelliğine sahip Doğankentspor’un ligin son haftasında kendi sahasında çıkacağı 20 inci karşılaşmada ki rakibi; oynadığı 19 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 26 puanla 6 ıncı sırada bulunan Bulancakspor Genç Takımı olacak.

Son haftaya girilirken; Doğankentspor Genç Takımı ile şampiyonluk mücadelesi veren 4 takımın bu hafta oynayacağı takımlar ve sıralamaları ise şöyle;

Puan sıralamasında 46 puanla ikinci sırasında yer alan Sanayispor Genç Takımı, deplasmanda ligin 8 inci sırasında yer alan Eynesil Belediye Sopr Genç Takımı ile karşılaşırken, 45 puanla üçünsü sırada yer alan Tireboluspor Genç Takımı, deplasmanda ligin 9 uncu sırasında yer alan Yeniyolspor Genç Takımı ile ve yine 43 puanla dördüncü sırada yer alan Görelespor Genç Takımı da, deplasmanda ligde 7 sırada yer alan Keşap Belediyespor Genç Takımı ile karşılaşacak.



İkili Averajlarda; en aynı puanla ikinci sırada yer alan Sanayispor’a karşı 2-2 ve 0-1 maç sonuçları ve 16 gol averajla üstünlük sağlayan Doğankentspor, 45 puanla lig üçüncüsü Tireboluspor karşısında her iki maçta da 1-2 ve 5-0 lık sonuçlarla mağlubiyetle ayrılarak dezavantajlı bir durumda bulunmaktadır. Bir diğer iddiası bulunan ve ligde 43 puanla dördüncü sırada yer alan Görelespor ile ikili averajda kendi sahasında 2-1 lik galibiyet, deplasmanda 3-2 lik mağlubiyet alarak eşit durumda olan Doğankentspor’un 74 gol atan rakibinden 16 gol fazlası bulunmaktadır.

Doğankentspor Genç Takımı, 25 Mart Cumartesi günü saat 12.00 de Doğankent İlçe Stadında Bulancakspor ile yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığı takdirde, bir tarih yazarak ligi şampiyon bitirerek, bölgemizde Giresun’u temsil etme başarısı gösterecektir.

Beraberlik veya mağlubiyet halinde diğer takımların alacağı sonuçları bekleyecek olan Doğankentspor’un güçsüz rakibi karşısında işi diğer ihtimallere bırakmadan, kendine yakışır bir futbolla, net bir galibiyetle ligi tamamlaması bekleniyor.

Beraberlik halinde, Görelespor haricinde diğer rakiplerinin de berabere kalması veya mağlubiyeti halinde şampiyon olabilecekken, mağlubiyet halinde ise Görelespor haricinde diğer iki rakibinin mağlubiyeti ile şampiyonluk ipini göğüsleyecektir.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.