SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankent Galibiyeti Piraziz Farkı Kaçırdı.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2013 21:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2013 21:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankent Galibiyeti Piraziz Farkı Kaçırdı.
Bulancak Ek Saha’da bugün saat 12.00’de başlayan karşılaşmanın ilk yarısının ilk 15 dakikalık bölümünde rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Doğankentspor, üst üste geliştirdiği ataklar sonrasında Hakan’ın attığı golle güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Bu etkili oyun sonrasında 2 net gol pozisyonundan da yararlanamayan Doğankentsporlu oyuncular karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında üstünlüğü yavaş yavaş rakip Pirazizspor’a kaptırmaya başladı. Gelişen sağlı sollu ataklarla baskıyı artıran rakip takım, Doğankentsporlu futbolcuların kendi ceza alanına yakın bir yerden kaptırdığı topu, kalece Adilcan’ın da topa çıkmakta tereddüt etmesi sonucu gole çevrince karşılaşmaya 1-1’lik skor dengesi geldi.
 
VİDEO İÇİN ALTTAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ....
 
Bu golden sonra baskısını artıran Pirazizspor, son vuruşta etkili olamayan oyuncuları ve Doğankentspor kalecisi Adilcan’ın başarılı kurtarışları neticesinde ilk yarıda farkı kaçırırken karşılaşmanın ilk yarısı 1–1 berabare tamamlandı.
 

 
İkinci yarıya oldukça etkili başlayan Pirazizspor’un 48 yaşındaki futbolcusu Taşkın’ı durduramayan Doğankentspor defansı, ikinci yarının başında peş peşe kalesinde gördüğü gollerle  3-1 mağlup duruma düştü.
 

 
İlerleyen dakikalarda Doğankentspor’un oyundan düşmeye başlaması ve adeta sahada yokmuşçasına bir oyun ortaya koyması rakip Pirazizspor’un rahat bir oyun sergilemesine neden oldu. Oyunda hakimiyeti ele alan Pirazizspor’un bir çok gol pozisyonuna girmesine rağmen kalesinde devleşen Adilcan’ın başarılı kurtarışları ve kendi futbolcularının son vuruşlardaki beceriksizlikleri neticesinde, Doğankentspor tarihi bir hezimetten kurtulmuş oldu. Maçın sonlarına doğru Pirazizspor attığı golle farkı 3'e maçın skorunu da 4-1'e taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 4-1 Pirazizspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
 

 
Maça çok güzel ve etkili bir oyunla başlayan ancak ilerleyen dakikalarda tanınamaz bir futbol ortaya koyan Doğankentspor böylece biraz daha ateş hattına doğru yaklaşarak, umutlarını gelecek haftalara bıraktı.
 

 
Bu maçta gözlerden kaçmayan bir olayda, Pirazizspor’da neredeyse 50 yaşında olan bir futbolcunun 90 dakika yılmadan yorulmadan mücadele etmesi, yine Doğankentspor’un yeni transferi ve takımın en yaşlı oyuncusu olan Erol’un canla başla 90 dakika koşmasına karşılık yaş ortalaması 18–30 arası olan genç futbolcuların mücadele etmedeki isteksizliği oldu.
 

 
Maçın hakemi ilk yarıda skor 1–1 iken Doğankentspor’un lehine olabilecek bir penaltı pozisyonunu görmezken, genelde çaldığı düdükler yerinde oldu. Bazen Doğankenspor’dan yana inisiyatif kullanır gibi tutum sergileyen orta hakemin tek handikabı avantaja bırakılacak faullerde düdük çalarak oyunu sık sık durdurması oldu. Yan hakemlerin oldukça başarılı bir performans sergilediği karşılaşmanın orta hakemi de art niyetli olmayan iyi niyetli bir yönetim sergiledi.
   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.