SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğankenspor Galibiyete Hasret

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2013 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2013 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Doğankenspor Galibiyete Hasret
Giresun Merkez 75.Yıl Sahası’nda 20 Ocak Pazar günü saat 12.00’de başlayan karşılaşmanın ilk yarısında rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Doğankentspor, Çavuşoğlu Ülperspor’un üst üste geliştirdiği atakları kale direklerinden üst üste dönen şutlar ve yeni transfer Kaleci Adilcan’ın başarılı kurtarışları ile savuştururken, Ç.Ülperspor gol yollarında etkili olamayınca ilk yarı golsüz berabere tamamlandı.
 

 
KARŞILAŞMANIN GOLLERİ İKİNCİ DEVREDE ATILDI
 
İkinci yarıya da etkili başlayan Ç.Ülperspor, 48.dakikada Gökhan'ın kullandığı serbest vuruştan kazandığı golle 1–0 öne geçtikten sonra ilerleyen dakikalarda Ç.Ülperspor’un oyundan düşmeye başlaması ile Doğankentspor’da hafif bir kıpırdama oldu ve bunun sonucunda Ethem Can’ın ayağından 80.dakikada kazandığı golle karşılaşmada 1–1 eşitliği sağladı.
 
Doğankentspor, beraberlik golünden sonra etkili olmaya ve adeta tek kale oynamaya başlayarak, sağlı sollu ataklarla yorulan ve oyundan düşen rakibini bunaltırken 84. dakikada gelişen bir kontratakta Yavuz Selim’in topa ceza alanı içresinde elle müdahale etmesi üzerine hakem penaltı noktasını gösterirken, Yavuz Selim’e de ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi. Ç.Ülper spor'dan Gökhan kazanılan penaltıyı gole çevirerek skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca maç 2-1 evsahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.
 
Böylece Doğankentspor ligin ilk yarısında 5.haftada deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Bulancak temsilcisi 1977 Ballıcaspor karşısında aldığı 2–0 lık galibiyetten sonra oynadığı 12 maçtan galibiyetle ayrılma başarısı gösteremedi.
 
 
ÇAVUŞOĞLU ÜLPERSPOR-DOĞANKENTSPOR: 2–1
 
SAHA: Giresun Merkez 75.Yıl
HAKEMLER: Hasbi Dede, Murat Kalpakçıoğlu, Serkan Yücel
Ç.ÜLPERSPOR: Soner, Murat, Ümit (Dk.46 Köksal),Ersin, Uğur, İzzetcan, Mücahit, Ufuk, Ziya, Gökhan, Ömer Faruk (Dk.80 Erhan)
DOĞANKENTSPOR: Adilcan, Y.Selim, Barış (Dk.30 Abdullah),Yakup, Burak(Dk.65 Samet), Selim, Nemci, Ali, Ethemcan, Suat (Dk.46 Orhan), Hakan
KIRMIZIKART: Yavuz Selim (Dk.84 Doğankentspor-çift sarıkart)
GOLLER: Gökhan (Dk.48 ve Dk.84 Penaltı-Ç.Ülper) , Ethemcan (Dk.80 Doğankent)
 
BİRİNCİ AMATÖR KÜME 13.HAFTA TOPLU SONUÇLARI
Ç.Ülperspor-Doğankentspor: 2–1
C.Örnekspor-Sanayispor: 1–6
1977 Ballıcaspor-Keşap Belediyespor: 3–1
Giresunspor-Sökenspor: 5–1
Yeniyolspor-Alucraspor : -
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.