SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canikli’den Doğankentspor’a Müjde!

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2015 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2015 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Canikli’den Doğankentspor’a Müjde!
 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun Milletvekilleri, 1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonucunda %71,5 gibi yüksek düzeyde bir oy oranı ile başarılı bir performans sergileyen AK Parti Doğankent İlçe Teşkilatını ziyareti sırasında, Canikli’ye adının yazılı olduğu 28 numaralı Doğankent Spor formasını hediye eden Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ömer Ünlü’ye Doğankent İlçe Stadının çimlendirilmesi için gerekli ödeneğin aktarıldığı ve en kısa sürede yapılacağı müjdesini verdi.
 
Giresun 1. Amatör Kümede mücadele eden ve averaj farkı ile liderin ardından ikinci sırada bulunan Doğankent Spor, yıllardır mücadelesini Doğankent ilçesi Yeşiltepe Mahallesinde bulunan toprak sahada sürdürmekte iken Canikli’nin bu müjdesi ile önümüzdeki aylarda çim sahada mücadelesine devam edecek.
 
Geçtiğimiz günlerde de Ak Parti il başkanlığı döneminde bu konuyla yakından ilgilenen Av. Sabri Öztürk’ün kazanması halinde stadın çimlendirilmesi için kaldığı yerden devam ederek, en kısa sürede futbol sahasının çimlendirileceği haberi yerel basında yer almıştı.
 
Bakan Canikli’nin verdiği bilgide “Biz Çim Sahanın planlamasını yaptık, parasını da gönderdik. Her şeyi ayarladık, fakat bu seçim nedeniyle başlamamış. Bizden çıktı. Her şeyi hazır. İnşallah en kısa zamanda yapılacak.” dedi.  






Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.