SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Cihan’den Kaymakam Köroğlu’na ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2015 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2015 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Başkan Cihan’den Kaymakam Köroğlu’na ziyaret
  
Doğankentspor’un başarısı için önceki yönetimlere verdiği desteği, Cihan başkanlığındaki yönetime de vererek hatırı sayılır maddi ve manevi katkılarda bulunan Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu, ilçenin birçok sorununun çözüme kavuşturulması için gösterdiği çabanın yanında spora ve sporculara verdiği destekle de biliniyor.
 
Önceki yıllarda olduğu gibi geçtiğimiz sezonda Doğankentspor’a destek veren Kaymakam Köroğlu’nu makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Serkan Cihan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Ünlü ve Hakkı Katırcıoğlu, desteklerinden dolayı Kaymakam Köroğlu’na üzerinde 28 rakamı bulunan “Uğur Köroğlu” yazılı takım forması hediye ettiler.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Köroğlu, desteklerinin her zaman olduğu gibi imkanlar dahilinde bu sezonda devam edeceğini belirtti.
 
Başkan Cihan’da Doğankentspor olarak hedeflerinin her zaman bir üst lig olduğunu, bunun içinde Doğankent’i ilçe dışında başarı ile temsil edecek bir takım kurma gayretinde olduklarını, bununla birlikte özellikle minik futbolculara verecekleri destekle, Doğankentli gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutularak, vakit geçirebilecekleri bir faaliyet kolu oluşturmaya çalışacaklarını ifade etti.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.