SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TARI, Gazetesine Sahip Çıktı

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2013 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2013 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
TARI, Gazetesine Sahip Çıktı
Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Doğankent İlçe Başkanlığı görevini de sürdüren Doğankent Gazetesi (dogankentgazetesi.com) internet sitesinin sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmail Tarı, sitemizde yer alan bazı haberlere atıfta bulunularak, bu haberlerin asılsız ve karalama haberler olduğuna ilişkin olarak bazı internet haber sitelerinde yer alan çarpıtma ve yanlış hedef gösteren haberlere tepki göstererek, Doğankent Gazetesi internet sitesinde yayınlanan haberlerin doğrudan muhatabının kendisi olduğunu ifade ederek bazı açıklamalarda bulundu.
 
Tarı, yaptığı açıklamada ; “Doğankent Gazetesi’nin domain adresi ilk günden itibaren şahsıma ait olup, bu adres hiçbir zaman başkasının adına tescil edilmemiş veya başkası adına iken tarafımdan devir alınmamıştır. Ben bu zamana kadar hiç kimsenin kumanda edeceği bir oyuncak olarak kendimi kullandırtmadım. Bundan sonrada bu böyle olacaktır. Bu site benim kişisel irademle ve tamamen benim isteğimle kurulmuştur. Ben başkaları gibi birilerinin oyuncağı olacak, yapma ve çakma haberler yapacak kadar kişiliksiz biri değilimdir. Bugüne kadar ve bundan sonra bu sitede yapılan haberlerin tamamından bu sitenin imtiyaz sahibi ve bu günden itibaren de aynı zamanda Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak mesul olan ve muhatap olanda ben olacağım. Kimse başka adreslerde adam aramasın. Sıkıntısı olan varsa bana gelsin veya muhatabı olan yasam mercilere baş vursun.
 
Madem çakma ve karalama haber yapıyoruz niçin muhatapları yasal yollara başvurmuyorlar da savunuculuğunu başka kanallarla yaptırıyorlar. Eğer birileri haber yaptığımız kişilerin kendi camiasından olduğunu ima ederek üstü kapalı tehditler savuracaksalar önce kapılarının önündeki çöpü temizleyecekler, sonra başkalarını suçlayacaklar.       
 
Bu sitenin kuruluş amacı da Doğankent ilçesi ile ilgili tek taraflı veya sadece pembe haberler yapan sitelerin yanında, Doğankent’te arada sırada da olsa farklı haber yapabilecek cesareti gösteren bir sitenin olmasıdır.
 
Bu site, birilerinin hoşuna gidecek haberler yapmak için değil, bir yerlerde gizli kapaklı yapılan işleri ortaya çıkartmak için kurulmuştur. Kimse bu sitenin arka planında birilerini aramasın, bu sitenin arka planında da ön planında da ben varım. Birilerinin kendi haber sitelerinde yayınlanan haberlerden bile haberi olmazken, bu haberlerin ucunun kime veya nereye dokunacağını bilmeden yapılan karalama haberlere karşı sesi çıkmazken tutup ta başka yerlerde suçlu aramasınlar.
 
Bu sitede yer alan haberlerin tamamından bilgim vardır ve editörlerimde her zaman güvendiğim insanlardan oluşmuştur. Yeri geldi editör arkadaşlar, sahibi olduğum siteden benimle ilgili de eleştirel ve imalı haberler yaptılar.  Ya tahammül göstermesini bilecekler, ya da toplumun önüne liderlik için çıkmayacaklar. Bu güne kadar Doğankent’te meydana gelen olayların kişiselleştirilmemesi için sitenin imtiyaz sahibi olarak ismimin geçmemesini uygun görmüştüm ama anladım ki bu durum bazıları için bir zaaf veya korkaklık olarak algılanmış ki başka yerlerde, başka kapılarda suçlu aranmaya başlanmış.
 
Beni kayboldu sananlar bundan sonra hesaplarını yokluğum üzerine değil varlığım üzerine yapsınlar. Doğankent’in susmayan, susturulamayan sesi olmaya devam ettik. Devam edeceğiz de.” ifadelerine yer verdi.     
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.