SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarı, Başkanlığı Bırakıyor Mu?

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2014 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2014 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Tarı, Başkanlığı Bırakıyor Mu?
Alınan bilgilere göre MHP’nin 14 Aralık tarihinde Doğankent’te yapılacak olan ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı İsmail Tarı’nın tekrar adaylığa çıkmayı düşünmediği öğrenildi.
 
Daha önceleri de geçirdiği kalp rahatsızlığı ve yorulduğu için ilçe başkanlığını bırakmayı düşünen Tarı’ya Genel Merkez ve İl Başkanlığı tarafından görevinin başında kal baskıları geldiği ve Tarı’nın da olağan kongre dönemine kadar başkanlıktan ayrılmadığı iddia edildi.
 
Tarı’nın ilçede ve ilde, ilçe başkanlığını bırakmak istediği yönünde istişarelerde bulunduğu, yapacağı istişareler sonucunda tamam veya devam diyeceği ileri sürüldü.
 
Göreve geldiği günden itibaren seçmen tabanını muhafaza ederek, partinin ilçedeki oylarının sürekli yükselmesine katkıda bulunan Tarı’nın son dönemlerdeki bazı gelişmelerden rahatsız olduğu ve teşkilat içerisinde yeterince destek görmediğinden yakınarak ilçe başkanlığını bırakmak istediği de bir başka iddia olarak gündeme getiriliyor.
 
Başkanlık seçimine bir ay gibi kısa bir süre kala Doğankent’te bir bayrak değişimi olacak mı? Yoksa Tarı, yine devam edecek mi önümüzdeki günlerde durumun netlik kazanacağı bekleniyor.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.