SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden, Teşkilatçılıkta da Farklı!...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2015 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2015 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.dogankentgazetesi.com
Özden, Teşkilatçılıkta da Farklı!...
Başkan Özden, 19 Haziran 2014 tarihinde Ak Parti Genel Merkezi tarafından atama yoluyla getirildiği Doğankent İlçe Başkanlığı görevinde kısa sürede gösterdiği başarılı performans sonucunda 14 Kasım 2014 tarihinde yapılan 5.Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucu tek aday olarak girdiği seçimlerden oylamaya katılan üyelerin tamamına yakınının oyunu alarak güven tazeledikten sonra siyasal çalışmalarına hız kesmeden devam etti.
 
Teşkilatçılık konusunda ilk günlerde akıllarda soru işaretleri bırakan Başkan Özden, ilerleyen zaman içerisinde kurduğu kendi ekibi ile birçok alanda gösterdiği çalışmalar ve performansı ile Giresun İlinde en çalışkan Teşkilat Başkanları arasında boy göstermeye başladı.
 
Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Fatma Dil, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları ile birlikte uyumlu bir çalışma içerisine giren Başkan Özden, ilçenin hizmete yönelik sorunları kadar sosyal projelere dayalı sorunları, teşkilat ve teşkilatçılıkla ilgili çalışmaları, hane ve köy ziyaretleri ile de alışılmış siyasi ilçe Başkanları profilinin aksine pozitif bir örnek sergileyerek, her alanda bende varım dercesine çalışmalarını yükselen temposu ile sürdürmeye devam etti.
 
Başkan Özden, bu birlikteliğini ispat edercesine geçtiğimiz günlerde Ak Parti tarafından gerçekleştirilen mahalle ve köy başkanları toplantısına Doğankent ilçesi olarak yüzde yüz katılım gerçekleştirerek teşkilatlar arasında birinci olma başarısını gösterdi. Siyasal çalışmalar kapsamında “Sandığa sahip çıkıyoruz” adı altında toplantılar düzenleyen Başkan Özden ve ekibinin bu çalışmalarına ilçe halkının da ilgi ve alakası büyük oldu.
 
Haziran ayında yapılacak Genel Seçimler öncesi Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olanların gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri sırasında tüm aday adaylarına aynı mesafede tarafsız olarak yaklaşan ve haberli gelen aday adaylarını aynı kadrolarla karşılayarak teşkilatçılıkta tarafsızlık örneği de sergileyen Başkan Özden ve Doğankent Ak Parti Teşkilatı, aday adaylarından tam not almayı başardı.
 
Ak Parti Genel Merkezi, İl ve İlçe Teşkilatının düzenlediği tüm etkinlik ve organizasyonlarda tam kadro olarak yer alan Başkan Özden ve genç üyelerden oluşan Yönetim kurulu üyeleri, yine ilçenin en genç İl Genel Meclis Üyelerinden biri olan Fatma Dil ile birlikte sergiledikleri uyumlu performansın getirdiği hizmetler de ilçede Ak Partiye karşı oluşan olumsuz havayı da ortadan kaldırmaya başladı.
 
Vatandaşlarda, Başkan Özden’in sergilediği bu başarılı performans karşısında; kendi siyasi çalışmalarının yanında, ilçede gerginliğe yol açmayacak ılımlı ve olumlu icraatlarla, siyasette yarışın hizmet yarışı olması gerektiğine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik olduğu sürece Doğankent’i gelecekte güzel günlerin beklediğini dile getirdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Doğankent Gazetesi, Harşit Vadisi'nin Sesi
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.